90' MAÇ SONA ERDİ. ANKARAGÜCÜ 0-3 TRABZONSPOR

89'Ankaragücü'nde oyuna sonradan dahil olan Alihan, Sörloth'a yaptığı müdahale sonrası sarı kart gördü.
86'Karşılaşmada topla en çok buluşan isim John Obi Mikel oldu.
84'Maçta son dakikalara girilirken tempo düştü. Konuk ekip isabetli paslarla zamanı eritiyor.
80'DIŞARI ATTI! Cebrail'in pasıyla ceza yayı üzerinde topu önünde bulan Canteros sağ ayağıyla kaleyi yokladı fakat isabet bulamadı.
80'Trabzonspor'da sarı kart sınırında bulunan Majid Hosseini oyundan çıktı ve yerine Cafer Tosun girdi.
79'Hızlı gelişen Ankaragücü atağında Kitsiou ceza sahasına girmeden Campi'nin müdahalesi ile yerde kaldı ve ev sahibi ekip serbest vuruş kazandı. Arjantinli savunmacı pozisyonun ardından sarı kart gördü.

74'Campi'nin uzaklaştırdığı topu orta alanda kontrol eden Yusuf Sarı, Ankaragücü savunmasını peşine takıp hızla rakip ceza sahasına girdi. Kaleciden sıyrılan genç yıldız vuruşunu yaparken gerilerden gelen Pazdan son anda ayak koyarak golü önlemeyi başardı.
73'Trabzonspor'da bir GOL ve bir asist ile mücadele eden Nwakaeme oyundan çıktı ve yerine Fıratcan Üzüm girdi.
71'İNANILMAZ FIRSAT! Ankaragücü ilk kez rakibini bu kadar dengesiz yakaladı. Orgill'in uzun pasıyla savunma arkasına sarkan Moke sol taraftan ceza sahasına girip çaprazdan sol ayağıyla vurdu ancak kaleci Erce harika uzandı ve gole izin vermedi.
69'Ankaragücü'nde Cebrail kafasına aldığı darbe sonrası ufak bir sakatlık geçirdi fakat sağlık görevlilerinin müdahalesi sonrası oyuna devam ediyor. 
66'DIŞARI GİTTİ! Pinto sol kanattan rakip ceza sahasına ortaladı. Orgill'in arka direkte yaptığı kafa vuruşunda top yandan dışarı gitti.
64'Ankaragücü'nde kaptan Sedat Ağçay da oyundan alındı ve yerine Wilfred Moke girdi.
64'Konuk ekipte ufak bir sakatlık yaşayan Jose Sosa yerini Doğan Erdoğan'a bırakıyor.
61'KALECİ İZİN VERMEDİ! Trabzonspor'un kazandığı serbest vuruşta ceza sahasına gelen ortaya iyi yükselen Campi vuruşunu yaptı fakat kaleci Korcan gole izin vermedi.

56'Farkı üçe çıkaran golde asist ilk golün sahibi Alexander Sörloth'tan geldi.

56'GOL Trabzonspor bir kez daha rakibini eksik yakaladı. Sağ tarafta topla buluşan Yusuf Sarı atağa destek veren Pereira'yı topla buluşturdu. Portekizli sol bekin kale sahasına çevirdiği top Sörloth'u geçip Nwakaeme'nin önünde kaldı. Nijeryalı yıldız kaleciyle karşı karşıya pozisyonda düzgün bir vuruş yaparak takımını rahatlatan golü kaydetti.

53'Kitsiou'nun sağdan yaptığı ortada top bir anda kaleye yöneldi ancak Erce'nin müdahalesi ile meşin yuvarlak kornere gitti.

51'İlk yarının büyük bir bölümünde topla oynama oranları Ankaragücü lehineyken bu dakikalarda Trabzonspor topu ve oyunu kontrol ediyor.48' Skoru 2-0'a taşıyan golde asisti yapan isim Trabzonspor'un Nijeryalı yıldızı Anthony Nwakaeme oldu.

48'GOL Trabzonspor rakip savunmayı dengesiz yakaladı. Sol kanatta topla buluşan Nwakaeme ters tarafa güzel bir pas yolladı. Topla buluşan Yusuf Sarı önünü boşaltırken şutunu yolladı ve topu filelere göndererek skoru 2-0'a getirdi.

47' GOOOLL Yusuf attı!

Oyuncu Değişikliği Yalçın Ayhan Alihan Kubalas
45'Cüneyt Çakır'ın işaretiyle başkentte ikinci yarı başlıyor.

D.A.Hakem ilk yarının son düdüğünü çalıyor. Trabzonspor, Ankaragücü karşısında ilk yarıyı 1-0 önde tamamlıyor.

49'NET FIRSAT! Trabzonspor ilk yarının sonunda çok önemli bir fırsattan yararlanamadı. Savunmanın hatasında topu kapan Nwakaeme ceza sahasına girip içeri çevirdi. Önce Sörloth, sonra Pereira'nın vuramadığı top dışarı açıldı, Hosseini'nin sert şutunda ise meşin yuvarlak yandan az farkla dışarı gitti.

46'KIRMIZI KART! Ankaragücü'nde biraz önce sarı kart gören Faty, Hosseini'ye yaptığı müdahale sonrası ikinci sarı kartı görüyor ve kırmızı kartla oyun dışı kalıyor.41'Trabzonspor bu dakikalarda rakibini kendi yarı alanında kabul ediyor.

40'Konuk ekibin golü erken bulmasının da etkisiyle maçta tempo fazla yükselmedi.

40'Trabzonspor'da Yusuf Sarı, Faty'ye yaptığı müdahale sonrası sarı kart gördü.

36'KADEMEYE GİRDİ! Savunma arkasına atılan uzun pasla sağ tarafta topla buluşan Orgill ceza sahasına girdi ve penaltı noktasına çevirdi ancak ters kademeye giren Pereira rakibine GOL vuruşu yapma fırsatı vermedi.

32'Hakem Cüneyt Çakır VAR incelemesi sonrası pozisyonda penaltı olmadığını belirtti ve oyunu devam ettiriyor.

30'VAR İNCELEMESİ! Sağ taraftan ceza sahasına gelen ortada Yalçın topu sektirdi, Sörloth yükselen topa sağ ayağıyla vuruşunu yaptı ve top Yalçın'a çarparak kaleyi bulmadı. Pozisyonun ardından Cüneyt Çakır, VAR incelemesi başlatıyor.

27'SON ANDA SAVUNMA! Kamil'in pasıyla sol çaprazdan ceza sahasına giren Sörloth dar açıdan vuruşunu yaptı fakat araya giren savunma topu kornere attı.25'Ev sahibi ekipte sakatlık yaşayan Aydın oyuna devam edemiyor. Oyundan çıkan tecrübeli futbolcunun yerine Cebrail Karayel giriyor.

22'  DİREKTEN DÖNDÜ! Sosa'nın sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta Obi Mikel kafayı vurdu fakat üst direğe çarpan top oyun alanına geri döndü.

20'Maçta şu ana kadar topla en çok buluşan isim Faty oldu.

16'KALECİ VE DİREK! Canteros'un kullandığı serbest vuruşta top kaleci Erce'nin de müdahalesiyle direğe çarptı ve kornere gitti.

16'Kitsiou ceza sahasına girmeden Hosseini'nin müdahalesi ile yerde kaldı ve Ankaragücü etkili olabilecek bir noktadan serbest vuruş kazandı.

15'Maçın ilk dakikalarında topla oynama oranlarında Ankaragücü'nün üstünlüğü bulunuyor.

13'Ceza yayının biraz gerisinde topla buluşan Sörloth sol ayağıyla şutunu attı fakat isabet sağlayamadı.

10' AZ FARKLA! Yusuf Sarı'nın kullandığı serbest vuruşta top az farkla yandan dışarı gitti.

9'Sarı Kart İlhan Parlak
8'Sağ taraftan hücumu sürükleyen Pereira ceza sahasına girmeden yerde kaldı.

6' GOOOOOOL Sol çizgide atılan pasta topu rakibinden kurtarıp ceza sahasına giren Sörloth uygun durumda çaprazdan çok düzgün bir vuruş yaptı ve takımını öne geçiren golü kaydetti.

4'KRİTİK MÜDAHALE! Trabzonspor savunması dengesiz yakalandı. Ceza sahasının sol tarafında hareketlenen İlhan şutu atmak üzereyken Hüseyin Türkmen'den çok kritik bir müdahale geldi. Genç savunmacı pozisyonun ardından ufak bir sakatlık yaşasa da oyuna devam ediyor.

2'Mikel'in top kaybı sonrası ev sahibi ekip hızlı hücum fırsatı yakaladı fakat Aydın'ın ortasını savunmada Campi karşılamayı başardı.1' Mücadele başladı.

M.Ö.Karşılaşma öncesi iki takımın da ilk 11'i belli oldu.
 M.Ö.Ankaragücü XI: Korcan, Kitsiou, Yalçın, Pazdan, Pinto, Sedat, Faty, Aydın, Canteros, İlhan, Orgill.
 M.Ö.Trabzonspor XI: Erce, Kamil Ahmet, Hüseyin, Campi, Pereira, Hosseini, Obi Mikel, Yusuf Sarı, Sosa, Nwakaeme, Sörloth.
 M.Ö.@OptaCan: Trabzonspor, Ankaragücü ile Süper Lig'de karşılaştığı son 12 maçın 11'inde (8G 3B 1M) ve son altı maçta yenilmedi (4G 2B). Ankaragücü, rakibini Mayıs 2010'dan bu yana mağlup edemiyor.

Ankara Eryaman Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşma öncesinde iki takımında sahaya çıkacağı 11'ler merakla bekleniyor. Ankaragücü Trabzonspor maçı ile ilgili tüm detaylar haberimizde...

ANKARAGÜCÜ TRABZONSPOR MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Tecrübeli hakem Cüneyt Çakır'ın yöneteceği yardımcılıklarını ise Bahattin Duran ve Tarık Ongun'un yapacağı müsabaka saat 17.30'da başlayacak. beIN SPORTS HD1'den canlı yayınlanacak maçın canlı anlatımını ve skor takibini 61saat.com'dan yapabilirsiniz...

Trabzonspor'un 11'i Erce, Pereira, Hüseyin, Campi, Kamil, Hosseini, Mikel, Yusuf, Sosa, Nwakaeme, Sörloth.

Ankaragücü Korcani Kitsiou, Yalçın, Pazdan, Pinto, Faty, Sedat Aydın, Canteros, İlhan, Orgill.