PTT 1. Lig’de mücadele eden Antalyaspor, Albimo Alanyaspor deplasmanındaki beraberliğin ardından ara vermeden çarşamba günü oynanacak Boluspor maçı hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Yusuf Şimşek gözetimindeki antrenmanda futbolcular ile teknik heyetin moralsiz olduğu gözlendi. Antrenman sonrası Şimşek’in takımın durumu ve futbolcular hakkında rapor hazırladığı öğrenildi.

Arif Kadro dışı

Takımın genel durumu ve futbolcular hakkında görüşlerin yer aldığı raporda Şimşek, Arif Şahin’in kadro dışı bırakılmasını talep etti. Raporda ayrıca Gökhan Karadeniz’e uyarı cezası verilmesi ve takımdan ayrı özel antrenman programı uygulanması, sezon sonunda sözleşmesi bitecek Petr Janda’ya da izin verilmesi yönünde karar yer aldı. Petr Janda’nın bu karar üzerine arkadaşları ve kulüp çalışanlarıyla vedalaşarak, kulüpten ayrıldığı öğrenildi. Antalyaspor Basın Sözcüsü Hasan Ali Ceylan, Yusuf Şimşek’in takımın genel durumuyla ilgili yönetim kuruluna vereceği raporun değerlendirileceğini söyledi.

'Kazanmamız lazım'

Antalyaspor’un Süper Lig’e çıkacağına inandığını dile getiren Ceylan, Kırmızı-Beyazlılar'ın ligde bulunduğu yerden daha iyisini hak ettiğini söyledi. Ceylan, "Antalyaspor futbolcuları ve teknik heyeti daha iyisini başarmalı. Takım da bunun sorumluluğunu üzerinde daha çok hissederek, sonuca ulaşmak için elinden geleni yapacaktır" dedi. Çarşamba günü Boluspor ile oynayacaklarını hatırlatan Ceylan, "Her maçı kazanmamız lazım. Boluspor maçına da kazanmak için çıkacağız" diye konuştu.