61SAAT SPOR SERVİSİ - Trabzon'da yaşanan hava muhalefeti Antalyaspor'u da etkiledi. Yoğun sis nedeniyle bir çok uçak Trabzon'a inemezken yarın Hüseyin Avni Aker'de Trabzonspor ile karşılaşacak Antalyaspor'da bu nedenle uçakla Trabzon'a gelemedi. Antalyaspor'un 16:10'da Trabzon'a inmesi planlanan uçağı yoğun sis nedeniyle Samsun Çarşamba Havalimanına indi.

MedicalPark Antalyaspor'un futbolcu, teknik heyet ve yöneticiler, kulübün misafirleri, taraftar ve gazetecilerin yer aldığı Sky Havayolları'na ait uçak Antalya Havalimanı'ndan saat 14.00'te Trabzon'a gitmek üzere havalandı. Trabzon'daki yoğun sis nedeniyle havaalanının tüm uçuşlara kapatıldığı bildirilirken pilot uçağı Samsun'a indirmek üzere yönlendirildi. MedicalPark Antalyaspor Genel Müdürü Süleyman Tekgül, Antalyaspor kafilesini taşıyan uçağın sağsalim Samsun'a indiğini ve otobüslerle Trabzon'a hareket ettiğini söyledi.

Süleyman Tekgül, uçakta Antalyasporlu futbolcular, teknik heyet, yöneticiler, misafirler, ulaşım ve konaklama bedelini ödeyerek kafileye dahil olan taraftarlarla bazı basın mensuplarından oluşan 81 yolcu bulunduğunu belirtti. Tekgül, "Yalnızca Antalyaspor kafilesini taşıyan uçak değil, tüm uçaklar Trabzon'a inemedi. Bizim uçağımız Samsun'a yönlendirildi ve salimen indi. Kafilede herhangi bir rahatsızlık söz konusu değil. Kafilemiz otobüslerle Trabzon'a hareket etti" dedi.

1461 Trabzon takımı da yarın Fenerbahçe ile Ziraat Türkiye Kupasında oynayacağı karşılaşma için 3 saati aşkın rotar ile İstanbul'a gidebilmişti.

KAYNAK: 61SAAT