61SAAT SPOR SERVİSİ - Trabzonspor'un uzun zamandır transferi için yoğun çaba harcadığı Nijeryalı forvet Anthony Nwakaeme nihayet bitti. 29 yaşındaki futbolcu ile daha önce İstanbul'da yapılan görüşmeler sonucunda 2+1 yıllığına ön sözleşme imzalanmıştı. Ancak Hapoel Beer Sheva ile anlaşma yapılamadığı için tecrübeli forvet, İsrail'e dönmüştü. Pazarlıklar sonrası Sheva ile el sıkışıldı ve futbolcu önceki gece oynanan APOEL Nicosia maçı sonrası KKTC'den İstanbul'a geldi. Ardından öğle saatlerinde Trabzon'a ayak basan Nijeryalı oyuncuyu havalimanında Futbolcu İzleme Komitesi Üyesi Caner Çuvalcıoğlu karşıladı. Nwakaeme burada taraftarlarla da fotoğraf çekildikten sonra Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne geçti.

İMZA TÖRENİ DÜZENLENECEK

29 yaşındaki oyuncu ile burada yapılacak son görüşmelerin ardından yarın sağlık kontrollerinden geçecek ve pazartesi günü  2+1 yıllık sözleşmeye imza atacak. 

Trabzonspor golcü oyuncunun 1 milyon euro'luk bonservis bedelini ise 3 eşit taksitte ödeyecek. Forvette ve sol kanatta görev yapabilen yıldız futbolcu geçtiğimiz sezon 33 maçta 14 gol atmayı başardı. 1.89 boyundaki Nwakaeme, 21 Mart 1989'da Nijerya'da doğdu. Romanya'da Cluj ve Petr. Ploiesti takımlarında bir süre forma giyen golcü 2013'ten bu yana İsrail'de ter döküyor. Nwakeme, Raanana ve Sheva takımlarının formasını taşıdı. Nijerya Milli Takımı'nda da oynayan tecrübeli yıldız için imza töreni yapılacak.

KAP'A AÇIKLAMA: GÖRÜŞME BAŞLADI

Bordo-mavili yönetim, Nwakaeme'nin transferi için görüşmelere başlandığını duyurdu. KAP'a yapılan açıklamada, "Hapoel Beer-Sheva'dan Nwakaeme'nin transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır" denildi..