Araklıspor Başkanı Ömer Çebi "Trabzonspor'un 1461 Trabzon bünyesindeyken kiraladığı ve bu sezon resmen renklerine bağladığı Yusuf Erdoğan için eski kulübü Araklıspor'un haciz işlemi başlattığı ortaya çıktı" şeklinde çıkan haberin doğru olmadığını söyledi.


Trabzon'dan yayın yapan bazı internet sitelerinde "Trabzonspor'un 1461 Trabzon bünyesindeyken kiraladığı ve bu sezon resmen renklerine bağladığı Yusuf Erdoğan için eski kulübü Araklıspor'un haciz işlemi başlattığı ortaya çıktı.Yusuf'un 1461 Trabzon Kulübü'ne transferi nedeniyle 230 bin lira alacaklı konumunda olduğunu iddia eden Araklıspor, haziran ayında Trabzonspor'la başlatılan transfer görüşmeleri üzerine haciz kararı çıkarttı.Araklı Vergi Dairesi'nden çıkartılan haciz kararı 1461 Trabzon Kulübü'ne gönderildi. Ancak Yusuf Erdoğan'ın transferiyle ilgili olarak Trabzonspor tarafından KAP'a yapılan bildirimde oyuncunun bedelsiz olarak kulüp değiştirdiği vurgulandı.1461 Trabzon tarafı ise söz konusu alacağın belirtilen miktarda değil 175 bin lira olacağı yönünde görüş bildirdi.Mutabakata varıldığı öne süren ödeme ise henüz gerçekleşmedi" şeklinde haberlerler yayınlanmıştı.


Konu ile alakalı olarak açıklama yapan  Araklıspor Başkanı Ömer Çebi " Bu haberlerin neye dayanılarak yayınlandığı konusunda bilgim yok. Çünkü Araklıspor Trabzonspor'u haczetmemiştir. Bu haberlerin neden, nasıl uydurulduğunu anlayamıyorum. Trabzonspor bizim kardeş kulübümüzdür. Aramızda her hangı bir sorun bulunmamaktadır. Bu haber kesinlikle yalandır" dedi.


Kaynak: Araklı Haber