2. Amatör kümede mücadele eden Sarı-Siyahlı ekibin başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin spor faaliyetlerinde göstermiş oldukları caba ve gayreti beğeni ile takip eden iş adamı Emin Keleş, Takımın her platformda desteklenmesi gerektiğine değinerek  “Yaptığınız iş gönül işi. Kimi zaman ailenizden, kimi zaman işinizden fedakarlık ederek gençlerin spor faaliyetlerinde aktif olmasını, kötü alışkanlıklardan uzak kalmasını en iyi sağlayan sivil toplum kuruluşlarındansınız. Sizleri bu manada tebrik ediyor ve başarılarınızın devamını diliyorum’’ dedi. 


Kulüp başkanı Cengiz Öksüz ise, Arsinli iş adamı Emin Keleş’i bu yaklaşımından dolayı tebrik ederek, ‘’180 futbolcumuza hizmet veriyoruz. Bunun yanı sıra A takımımızla lider olarak sezonu bitirmenin planlarını yapıyor ve takımımızı bir sonraki sezonda 1. Amatör kümeye taşımak istiyoruz.  Sizin gibi değerli iş adamlarımız olmazsa biz bunu başaramayız. Sizlere ve kulübümüze destek olan tüm iş adamlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz’’ diyerek teşekkür etti.  


Meru Eğitim, Danışmanlık ve Reklam Şirketi ile 2019 -2020 sezonunda A takıma  göğüs reklamı için 10.000 TL. ve tüm malzeme giderleri, alt yapı için ise tüm oyuncuların malzeme giderlerinin yanında 10.000 TL de nakit olmak üzere 30.000 TL’lik sözleşme imzalanması camiada büyük memnunluk yarattı.