61SAAT.COM-Trabzonspor, Benfica'lı Javier Saviola transferinin uzaması nedeniyle alternatif isimlere yönelmeye başlayınca günlerdir konuşulan bir iddia gün yüzüne çıktı. Dinamo Kiev takımında forma giyen Artem Milevsky'nin Trabzonpor'a transfer olacağı iddia edilmişti.  Bonservisi 7 milyon euro olan 27 yaşındaki golcü için Trabzonspor'un Dinamo Kiev'den indirim talep ettiği hatta 5 milyon Euroya inmesi halinde bu transferin gerçekleşeceği kaydedilmişti. Hatta bazı ingiliz kulüplerinin de takibinde olan Artem Milevsky'e Trabzonpor'un yıllık 2 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşme önereceği kaydedilmişti.

DIŞARI AÇILMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ
Haberlerde ayrıca Milevsky'nin, "Şansımı daha büyük liglerde de denemek istiyorum" şeklinde sözlerine yer verilmişti.

TRANSFER İDDİALARINI YORUMLADI
Ancak Milevsky yaptığı açıklamada Trabzonspor'a transfer olacak iddialarını kesin bir dille reddetti. Bu transferi "Saçmalık" olarak niteleyen Milevsky, Ukrayna haber sitelerine yaptığı açıklamada, "Bu saçmalık. Ben bu takımla ilgili hç bir şey bilmiyorum. Ben tüm haberleri tıpkı sizin gibi internetten okuyorum. Ben Dinamonun futbolcusuyum" dedi.

SAVİOLA TRANSFERİ ARAPSAÇI
Trabzon'un gündemindeki golcü Javier Saviola transferi arapsaçına döndü. Malaga ile transfer görüşmeleri yaptıklarını söyleyen menajer Daniel Queiruga, Malaga kulübü tarafından yalanlandı. Malaga'nın Arjantinli yıldızı düşünmediği bildirilirken, Trabzon'un transfere daha yakın olduğu ifade edildi.

KAYNAK: 61SAAT.COM