Basın Sözcüsü Asım Örem, yaptığı açıklamada Süper Lig'de kalan 7 haftadaki hedefleri konusunda bilgi verdi.

Umut dolu ifadeler kullanan Asım Ören, şunları söyledi:
"HAYAL DEĞİL"

"Ligde 7 hafta kaldı ve bu maçların tamamından 3 puanla ayrılmayı hedefliyoruz. 7 maçın 4'ü içerde, 3'ü deplasmanda. Trabzonspor’un geldiği duruma da baktığınız zaman, bu maçların hepsinden 3 puan çıkarmak hayal değil. Şu andaki ilk hedefimiz önümüzdeki Medipol Başakşehir maçı. Deplasmanda Gaziantepspor maçında aldığımız 3 puanla iyi bir hava yakaladık. Takımda moral, motivasyon arttı. Medipol Başakşehir maçından alacağımız 3 puan, bizi diğer karşılaşmalara da moralli taşıyacak. Bu çıkışla birlikte güzel işler yapacağımıza inanıyoruz."

"TOPARLANMA SÜRECİNE GİRDİK"

Bu sezon sakat ve cezalı oyuncuların fazlalığı nedeniyle zaman zaman kadro kurmakta zorlandıklarını hatırlatan Asım Örem, şu anda sadece Aykut Demir'in sarı kart cezalısı olduğunu dile getirirken, "Ramazan’ın hafif bir sakatlığı vardı ancak Medipol Başakşehir maçına yetişecek gibi görünüyor. Bu 2 oyuncumuz dışında eksiğimiz bulunmuyor" diye konuştu.

"KADRO DIŞI BIRAKILAN OYUNCUMUZ YOK"

Açıklamasında alacakları için kulübe ihtar çektiren Constant ile Sefa Yılmaz konusuna da değinen Asım Örem, bu konuda şunları söyledi:
"Constant ile Sefa dışında, ihtar için Musa Nizam ve Erkan Zengin’in de isimleri geçiyor. Erkan Zengin konusu tamamen uydurma. Erkan’ın da bu konuda açıklamaları var. Kendisi hastaydı. Bu nedenle milli takımda da kadro dışı kaldı. O gün hasta olduğu için Türkiye’ye de gelemedi. Erkan maddi konularda kulübümüze sıkıntı yaratan bir futbolcu değil. Bu konularda çok uyumlu. Erkan açısından bir sıkıntımız yok. Diğer arkadaşlarla da maddi anlamda çalışmalar, görüşmeler devam ediyor. Gereken anlaşmalar da sağlanacak. Zaten adı geçen futbolcular arasında sadece Sefa ile bir sorun var. Musa ile ilgili de bir sorunumuz yok. Constant konusunda da görüşmeler devam ediyor, olumlu sonuçlanacaktır. Ayrıca kadro dışı bıraktığımız oyuncumuz da yok."

"GELECEKLE İLGİLİ PLANLAR YAPIYORUZ"

Gelecek sezonla ilgili çalışmalarının da devam ettiğine dikkati çeken Asım Örem, şu ifadeleri kullandı;

"Çalışmalarımız yoğun şekilde devam ediyor. Hem bu sezonu aktif olarak geçiriyoruz, hem de gelecekle ilgili planlarımızı, çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Güzel bir ortam oluşacağına inanıyoruz."