61SAAT HABER SERVİSİ - ÖZEL HABER- Trabzonspor'da kongre sürecine girilirken, şuana kadar açıklayan tek isim ise Celil Hekimoğlu oldu. Bordo-Mavililerde başkanlık adayı için mevcut Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile bir önce ki seçimde yarışan isimlerden İşadamı Muarrem Usta'nın da adaylığı konuşulurken Trabzon'da STK'larda hangi başkan adayına destekleyeceğine karar veriyor. 

Trabzon'da seçimlerde etkin bir rol üstelenen ve yaklaşık 400 üyesi oy kullanacak olan Trabzon Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu da bu noktada toplantılara başladı.
Ancak henüz başkan adaylarının tamamının seçimde yarışacağını açıklamaması bu noktada ortak karar alınmasının da önüne geçiyor.
ASKF Başkanı ve Trabzon Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Cahid Erdem, hangi başkan adayını destekleyeceksiniz sorusuna, "Karar almadık henüz. Ancak bu konuda bir karar alacağız ve kamuoyuna açıklayacağız. Celil Hekimoğlu açıklandı, şuan da İbrahim Hacıosmanoğlu ile Muarrem Usta'nın adaylığı belli değil. Yaklaşık 400 civarında yöneticimiz var. Sosyal ilişki olarak da daha da artır. Bizim bazı ilkelerimiz var. Trabzonspor, Trabzon'dan yönetilmeli ve Alt yapıda ki çocuklarımıza şans verilmeli. Böyle kriterlerimiz var. onlara en yakın olan adaya destek vereceğiz. Şuan da sivil toplum örgütü olarak biziz. 129 tane kulüp var. Spor Taban Birlikleri, Saha komiserleri derneği var. Biz zaten birlikte hareket edeceğiz. Onların da görüşlerini alıp birlikte hareket edeceğiz" dedi. 

KAYNAK: 61SAAT.COM