2003-2008 yılları arasında giydiği Fenerbahçe formasıyla önemli başarılara imza atmış ve artık Sarı Lacivertli camianın teknik ekibinde görev alan Mehmet Aurelio, Fenerbahçe TV’ye açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe’ye döndüğü için çok mutlu olduğunu söyleyen Aurelio; dönüş hikayesini, corona virüs salgını gündemini ve bu süreçte yapılan hazırlıkları değerlendirdi. 

Fenerbahçe'ye döndüğü için çok mutlu hissettiğini belirterek sözlerine başlayan Aurelio, karşılaştığı atmosferle ilgili, “Ortam mükemmel. Teknik ekip ve oyuncular bana çok destek oluyorlar, hepsine teşekkür ediyorum. Çok mutluyum. Taraftarlarımıza da çok teşekkür ediyorum, sosyal medyadan çok fazla mesaj gönderiyorlar. Evime döndüğüm için mutluyum. Eski zamanda yaşadığımız mutlulukları tekrar yaşayacağız.” dedi.

'Çok çalışıp eski mutluluklara tekrar kavuşmak istiyoruz'

Geri dönüş hikayesini ise Aurelio, “Gerçekten benim için çok önemi bir gelişmeydi. 2003 senesinde Fenerbahçe’ye geldim ve burada 5 sezon geçirdim. Burada çok mutluydum. Fenerbahçe benim bugüne kadar en mutlu olduğum benim için en önemli kulüp. Hala kalbimde yaşadığım mutlulukları, şampiyonlukları ve güzel anları her zaman sakladım. Şimdi buraya geri dönmek nasip oldu. Benim için büyük mutluluk. Çok çalışıp eski mutluluklara tekrar kavuşmak istiyoruz.” sözleriyle anlattı.

TÜRKİYE KUPASI'NDA ŞAMPİYONLUK YAŞAYACAĞIZ

Corona virüs salgını sonrası takımla ilgili gözlemlerini aktaran Aurelio, “Durum çok iyi. Uzun zamandır evden antrenman yapıyorlar. Kampta da çok çalışıyorlar. 12 Haziran’da lig tekrar başlayacak ve onlar daha yüksek tempoda oynayacak. Trabzonspor’la Türkiye Kupası yarı finalinde oynayacağımız çok önemli bir maç var. İnşallah Türkiye Kupası’nda şampiyonluk yaşayacağız.” dedi.

Futbolcuların bu süreçteki performanslarının gidişatıyla ilgiliyse Aurelio, “Gerçekten evden video konferans üzerinden antrenman yaptıkları dönemde zaten takım çok iyi bir şekilde çalışmış. Şimdi sahada daha çok toplu ve fizik üzerine idmanlar yapılıyor. Herkes elinden gelenin en iyisini yapıyor. Herkes özverili şekilde çalışıyor. Takımın amacı her geçen gün fizik-kondisyon anlamında daha iyiye gidip ligin tekrar başladığı zaman hazır olabilmek.” değerlendirmesini yaptı.