Maçla ilgili değerlendirmesinde Avcı, "Heyecanlı ve güzel bir duygu yaşadım tabii ki. Çocukların hepsi iyi niyetli olarak birşeyler yapmaya çalıştılar. Beni çok tatmin eden şeyler de yaptılar. Rakibi maçtan önce iyi değerlendirmiştik. Ancak gol yedikten sonra kolay demoralize olmamız bizim eksimizdi. Buna benzer eksik yönlerimizi gözlemledik" ifadelerini kullandı.

Bursa seyircisini tebrik ederek sözlerini devam ettiren Avcı, "İyi tarafları cebimize koyacağız, kötü taraflarımızı iyileştirmek için çalışacağız. Herkes hep kazanmak ister. Ben de kazanmak istedim. Futbolcular da... Mayıs ayında 5 tane maç yapacağız. Daha yoğun çalışma şansımız olacak. İnanıyorum ki takım olma yolundaki eksiklerimizi gidereceğiz" diye konuştu.

Oyuncularıyla soyunma odasında maçı değerlendirdiğini aktaran genç teknik adam, "Oyuna biraz daha genişlik verebilirdik. Eleştirilerimi onlara da yaptım. Bundan sonrası umuyorum ki daha iyi olacak. Ben ileride daha fazla pozisyona giren, daha baskın oynayan bir ekip olacağımıza inanıyorum" diyerek sözlerini noktaladı.