61SAAT SPOR SERVİSİ

Süper Lig'de Trabzonspor, sahasında konuk ettiği Beşiktaş'ı 4-1 mağlup etti. Trabzonspor’un gollerini Dorukhan kendi kalesine, Sosa, Sörloth ve Nwakaeme attı. 

Maçın ardından konuşan Beşiktaş teknik direktörü Abdullah Avcı, radikal karar alınacak mı sorusuna, “Nasıl radikal” diye sorarken, ardından, "Genel durum hem Beşiktaş kulübü adına hem benim mesleki anlamda alışık olmadığımız, yaşamadığımız bir süreci yaşıyoruz. 3 deplasman. Toplamda 10 gol. Her geriye düşene kadar olan oyunda denge var. Geriye düştüğümüzde kırılgan yapımız var ve koplamalar oluyor. Büyük takım refleksi olmamız lazım. Koplamalar olmaması lazım. Kendi kalemize attığımız ol arkasında kırılgan yapı. Alışık olmadığımız süreci ben ve beşiktaş kulübü yaşıyor. Bunun altında en iyi şekilde çalışarak ve beşiktaş kulübünün destek olmasını istiyoruz. Esas Beşiktaş kulübüdür. Düşünüp, oyunla ne oldu, niye tepki veremiyoruz. neden kırılgan yapımız var” dedi. 
Seçim kararının takımı takımı etkileyip etkilemediği sorusuna ise Avcı, "futbol takımlarının iki şeyi var. Bir yönetimsel birde sahanın içi. Başkanımız Fikret Orman bu kulübe önemli hizmetler yaptı. Bu kararı aldı. Yönetim aldığı karardır. Biz sahanın içinde takımı nasıl düzeltiriz, bu tarafında çalışacağız. Olumsuz havayı oyuncularla konuşup iletişim kurup yukarı çekmeye çalışıyoruz. 
Alınmadan evvel de bunları yaşadık. 3 tane gol yediğimiz, öne geçmeden mağlup duruma düştüğümüz durumlarda bu yapıyı yaşadık. Beşiktaş büyük camia. Buna benzer durumu yaşadık. Kendi içinde muhakkak çözecektir” dedi.