61SAAT SPOR SERVİSİ - ALİ SAVAŞ

"HE-MEN DEĞİLİM AMA

AVRUPA LİGİNDE TEKNİK ADAMIM..!"

1) Şenol Güneş’in ayak izlerini basarak değil, takip ederek gidiyorum. Trabzonspor tarihinde Avrupa liginde 2’ince yerli teknik adam olarak tarihe geçmenin mutluluğunu yaşıyorum

2) Benim ve bazı futbolcularım için Avrupa Liginde olmak tarihi bir sürecin en anlamlı anıdır. Benim ve bazı futbolcularım için Avrupa Liginde olmak denizde yüzmek, değil yürümektir.

3) Bundan böyle oyun içinde yetişemediğim yerlerde benim adımı benim yetkimi sahada kullanacak oyuncular olacak. Bunlar Zokora, Giray, Maluoda ve Onur’dur.

4) Volkan Şen’e insanı duygular ile sahip çıktım, çıkacağım. Ama işin profesyonelliğine gelince elbette bedelini ödeyecek. Ödül varsa suç da olacak.

5) Golcü ihtiyacım devam ediyor. Ama ben bir yabancı teknik adam gibi davranamam. Kulübün genel durumunu düşünür ona göre ısrarcı olurum. Farkımın da bu olduğunu biliyorum

5 yıldızlık başarıya 5 yıldızlık açıklamalar

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay kulüp tarihinde Avrupa liglerine takımını taşıyan Trabzolu 2’ince teknik adam olarak tarihe geçmesinin onurunu yaşıyor. Bu onuru açıklamaları ile tescillendiren Mustafa Akçay’ın özellikle Avrupa ve süper liginde etkili bir golcüye ihtiyaçları olacaklarını belirterek “Bu konuda ısrarcıyım. İnatçıyım. Geri adım atmam..” dedi.

Daha çok kişi bizi kıskanacak

Kukesi  Teknik Direktörü  Cungu’nun maçtan sonra “Trabzonspor çok iyi bir takım. Her teknik adam Trabzonspor’u çalıştırmak ister” şeklindeki açıklamasını Akçay şöyle yorumladı..”Daha çok kişi Trabzonspor’u kıskanacak. Trabzonspor’un oyun gücü, disiplini, etik kurallara uyarak mücadele etmesi birçok takıma örnek olacak” dedi. 

Barcelona hayalime bir adım daha attım

Teknik adamlıkta en büyük hayalinin Trabzonspor’un başında Barcelona ile final oynamak olduğunu belirten Mustafa Akçay bu anlamda Avrupa liginin kendisi için ne anlam taşıdığını da şöyle açıkladı..”Denizde yürümek gibi. Barcelona ile final oynama hayalime gider yolda ilk engeli aştım. Hayallerimin peşinden gitmek en büyük en inançlı refleksimdir…”