Varşova liderliğe yükseldi: 5-3

Trabzonspor’un UEFA Avrupa Ligi’ndeki rakiplerinden Legia Varşova, Korona Kielce deplasmanında gol olup yağdı. 8 golün atıldığı karşılaşmada, Varşova maçı 5-3 kazandı ve 7. hafta sonunda Wisla Krakow’u geçerek liderliğe yükseldi. Konuk ekibin gollerini 24’te Miroslav Radovic, 25, 47 ve 69’da Vladimer Dvalishvili, 67’de de Michal Kucharczyk attı. Korona Kielce’nin sayılarını ise 59’da Michal Janota, 77 ve 89’da Pawel Sobolewski kaydetti.

Lazio’ya ilk devre yetti: 3-0

Fırtına’nın rakiplerinden olan İtalyan temsilcisi Lazio, ligde Roma Olimpiyat Stadı’nda Chievo’yu ağırladı. Karşılaşmaya oldukça hızlı başlayan ev sahibi ekip, henüz 8. dakikada Candreva’nın kaydettiği golle 1-0’lık üstünlüğü yakaladı. Oyunu rakip yarı alanda oynamaya çalışan Lazio, 40. dakikada Lulic’in attığı golle skoru 2-0’a getirdi. Konuk ekip, daha 2. golün şokunu atlatamadan baskıya devam eden ev sahibi ekip, 42’de Lucic’in ayağından bir gol daha buldu ve devre 3-0 sona erdi. Bu gol maçın da skoru oldu.

Apollon Limassol mağlup: 3-1

Fırtına’nın Avrupa Ligi J Grubu’nda 19 Eylül Perşembe günü deplasmanda karşılaşacağı Kıbrıs Rum Kesimi ekiplerinden Apollon Limassol, ligde konuk olduğu Anorthosis’e 3-1 mağlup oldu. Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri 13 ve 77’de Colautti ve 31’de penaltıdan Garcia atarken, Limassol’un tek sayısı ise 59’da Karipidis’ten geldi.