61SAAT SPOR SERVİSİ
HASAN TÜNCEL - AVNİ AKER

Trabzonspor bugün sahasında Makedonya Ekiplerinden Rabotnicki ile karşılaştı. Baştan sona zevkli bir mücadele içinde geçen karşılaşmada Trabzonspor Avrupa'ya veda etti.

61 DAKİKA ŞOVU
Taraftalar bugün adeta şehitlerine sahip çıktı. Golde oyuncular asker selamı verirken klasikleşmiş 61. Dakikada görev taraftara düştü ve şehitleri tezahüratlar ile andılar. 

SAHAYA HELİKOPTER İNDİ
Karşılaşmanın 73. Dakikasında gökyüzünden gelen cisim herkesin dikkatlerini çekti. Küçük helikopter ile sahaya inen kağıtta “Şehitler ölmez vatan bölünmez” yazısı yazıyordu. Küçük helikopter sahanın ortasında 1 dakika durdurtan sonra yeniden havalanarak geldiği yere doğru gitti. AYKUT SAHAYA DALDI Yaşanan ikili mücadelede ortam gerildi ve Constant sarı kart gördü. Oyuncuların birbirleri ile atışmasını yedek kulübesinden gören Aykut Demir bir anda sahaya fırladı. 3 metre kadar sahanın içine giren Aykut’u teknik ekib geri çekerek sakinleştirdi. 

HAMİ VE ATALAY BASIN TRİBÜNÜNDE 
Trabzonspor’un eski Teknik Direktör Hami Mandıralı maçı basın tribününden takip etti. Basın tribünün de Hami Mandıralı ilgi odağı olurken bir çok isim ile fotoğraf çektirdi. Ancak basın tribünün ilgi odağı başka bir isimdi. Kalp krizi geçiren ve ayakta durmakta zorlanan Eski Basın İlan Kurumu Müdür Mehmet Atalay tribüne girince herkes ayaklandı. Eski Basın mensubu olan Atalay meslektaşları tarafından ilgi odağı olurken geçmiş olsun dileklerini tek tek kabul edip ayrım gözetmeksizin herkes ile tokalaştı.

TRABZONLU GENÇLER’DEN YÖNETİME PROTESTO 
Kale arkası Deniz tarafında bulunan Trabzonlu Gençler grubu 45 Dakika susarak yönetimi protesto etti.

İlk yarının bitimine 2 dakika kala "jan mari gelmezse bizde gelmeyiz, Yönetim uyuma taraftar dışarda, Başkan uyuma taraftara sahip çık" tezahüratları ile yönetime tepki gösterdi. 

Hatırlanacağı üzere Jan Marie adlı Mehmet Fındıkçı Trabzonlu Gençler grubunun lideri olarak görev yapıyor.
2.yarı Mehmet Fındıkçı’nın içeri alınması ile birlikte tribün Trabzonspor’u destekleme kararı aldı.

ONUR KALPLERİ DURDURDU
Kaleci Onur Kıvrak stadda 30 saniye buz kestirdi.
Neden mi ?
Degajı kısa düştü ve gelen şutu direğe çarpmasına rağmen inanılmaz bir refleks ile çıkardı.
Bu 30 saniyelik bölümde nefesler tutuldu, tribünden çıt çıkmadı, herkes sol yanını tuttu..
ŞOTA VE İGOR’UN RUH HALLERİ
Rabotnicki hocası İgor’un ruh hali ara ara pozisyonlarda sinirlenmesine rağmen elleri cebinde maçı takip ederek rahat bir görüntü ortaya koydu.
Şota ise stresli, sinirli elleri bazen bağlı bazende belinde maçı yaşayan ruh hali ile takip etti. 
YÖNETİM İSTİFA
Karşılaşmanın son dakikalarında tribünde 2 grup atıştı. 
Vira Grubu ve Trabzonlu gençler grubu karşıklı atıştı.
Vira grubu yönetimi isitfaya çağırıp Onur’a destek verince Trabzonlu Gençler grubu “Dinsizler Allahsız koministler” şeklinde cevap verdi.
Bu protestolardan Süleyman Hurma’da nasibini aldı.

YAZARIN MAÇ YAZISINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN