Burak Yılmaz için Galatasaray ile Trabzonspor yakınlaşmaya başladı. Trabzonspor'da şartlar ne olursa olsun oynamak istemediğini Şenol Güneş'e ifade eden milli futbolcu içinTrabzon yönetimi de yurt içinden gelen teklifleri değerlendirmeye aldı.

Başkan Ünal Aysal'ın, Sadri Şener ile yaptığı ilk görüşmede Burak Yılmaz için, 6 milyon Euro+Sercan Yıldırım'ı önerdiği fakat Şener'in bu teklifi kabul etmediği kaydedildi. Şener'in görüşmede Aysal'a "Selçuk İnan'ın Galatasaray tercihi bize çok zarar verdi. Çok eleştiri aldık" dediği öğrenildi. Lazio'nun 'taksit taksit ödeme' talebini kabul etmeyen bordo mavili takım, Burak'tan 10 Temmuz'a kadar somut bir adım bekliyor.

Herkesin merak ettiği nokta ise "Galatasaray hala Burak'ı istiyor mu?" Bu sorunun yanıtı basit: Evet.. Kritik nokta hem Trabzon'un hem de Galatasaray'ın orta bir yolda buluşması.. Trabzon yurt dışı için rakamı belirlemiş durumda. Çünkü sözleşmede yazan rakam 5 milyon Euro.. Yurt içindeki tablo ise farklı!. Trabzon golcü futbolcu için 8 milyon Euro talep ediyor. Bu rakam için Galatasaray'ın alacağı tavır merak konusu.. İki takımın önümüzdeki günlerde masaya oturması bekleniyor.

MENAJER IŞIĞI YAKTI!
Bu arada Burak'ın menajeri Ali Egesel, "Şu anda Türkiye'den de Avrupa'dan da bütün takımları kapsayan bir çıkış maddesi var. Türkiye'den de bir takımın böyle bir tasarrufu varsa, bu maddeyi gerçekleştirebilir" dedi.