Mehmet Ali Aydınlar, voleybol federasyonu ile isim sponsorluğu anlaşması toplantısında Futbol federasyonu dönemiyle ilgili sorularla karşılaştı.

Aydınlar, Yıldırım Demirören'in 'Ben olsam Fenerbahçe Şampiyonlar liginde olurdu' açıklamasına gerekirse cevap vereceğini söyledi.

Aydınlar, "Aslında ben burada polomiklere girmek istemiyorum. Futbol da konuşmak istemiyorum ancak sayın federasyon başkanının bu beyanatı medyada yer aldı ve ertesi gün bu beyanları yalanladı. kendisi böyle bir beyanın olmadığını, söyledi. Dolayısıyla ben bunu söylemediğini kabul ediyorum eğer böyle bir şey söylemişse elbette verilecek cevabımız olur" dedi.

Aydınlar ayrıca, "Fenerbahçe suçsuz bulunursa Fenerbahçe'nin 45 milyon avro olduğu ileri sürülen zararını cebimden ödeyeceğim" şeklindeki beyanatıyla ilgili de açıklamalarda bulundu.

Aydınlar, "ben şunu söyledim. eğer benim uygulamalarımdan dolayı Fenerbahçe herhangi bir zarar gördüyse bunun bedeli ne olursa olsun şahsen tazmin etmeye hazırım dedim ve sözümün arkasındayım." şeklinde konuştu.

Fenerbahçe kulübüyle ilgili soruları yanıtsız bırakan Aydınlar toplantı çıkışındaki ısrarlı sorulara ise; "futboldan ve spordan hiç kopmadım" şeklinde yanıt verdi.