Habertürk gazetesinin haberine göre Şener, "58.maddeyi uygulayacağı ve Fenerbahçe'nin canını yakacağı için Aydınlar'ın buna yüreği yetmedi ve bıraktı" ifadesini kullandı. Aydınlar'ın istifası nedeniyle şike soruşturmasının yarattığı kaosun daha da derinleştiğini ifade eden Başkan Şener, "Ben, Mehmet Ali Aydınlar'ın malum belge nedeniyle istifa ettiğine inanmıyorum. Zaten o belgeden haberi olduğu ortaya çıktı. O işin bahanesiydi. Aydınlar'ın hangi takımı tuttuğu malum. Kendi takımını kümeye atma durumunun yarattığı baskı ayrılmasına yol açtı" diye konuştu.
"KUPA BİZE GELİR"

"Şimdi iş başa döndü ama yine de bir aday bulunur ve şike olayı kısa sürede sonuçlanır" diyen Şener, şöyle devam etti: "UEFA Nisan'a kadar bu işin çözülmesini istiyorsa, çözmeliyiz. Trabzonspor'u kimse olayın içerisinde göstermesin. Her şey ortada... Belki 2-3 takımın küme düşme durumu var. Yeni yönetim raporları inceler, kararını verir ve kupa bize gelir."
"İŞLER İYİ GİDİYOR"

Takımı ilgili olarak da artık havalarını bulduklarını kaydeden Başkan Sadri Şener, "Zirveyle aramızdaki puan farkı giderek kapanıyor. Zorlu bir sezon yaşıyoruz. Bu süreçte taraftar ve camianın desteği önemli. Onların desteği başarılı çıkışımızın gizli anahtarıdır. Bursamaçını kazanarak yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz. Zorlu Antalyamaçını da kazandırdığımız takdirde zirveye iyice demir atmış oluruz düşüncesindeyim. Play-Off'lara yaklaştığımız bu süreçte işler iyi gidiyor" dedi.