61SAAT SPOR-Trabzonspor ile Fenerbahçe’nin 0-0 biten karşılaşmanın ardından Sarı Lacivertlilerin teknik direktörü Kocaman, ilginç açıklamalar yaptı.

Trabzonspor maçını en riskli maç olarak gördüğünü ifade eden Kocaman, “Kaçıncı maç olduğunu bilmiyorum. İçerde oynadığımız maçlarda en riskli maç olarak gördüğüm maçtı. Bunun bence bir takım elemleri vardı. Arka arkaya çok sert maçlar oynadık. Kulüp enterasan bir dönemden geçiyor. Bunun bir şekilde herkese sirayet ediyor. Maçların üzerinizdeki olumlu veya olumsuz tahribatı çok fazla oluyor. Büyük bir istekle asıldılar maça. İlk 5-10 dakikalık periyot sert oyun şeklinde oldu. Her iki takımda kendi tarzlarını kabul ettirme düşüncesi ile geçti. Oyuncular dakikaları devrederken biz kontrolü ele aldık. Çok pas yapmaya çalıştık. İlk yarı bizim açımızdan son derece doğru ve verimliydi.

İkinci yarı esas bunu devam ettirmek önemliydi. Trabzonspor hemen maçın başında sert bir baskı uyguladı. Oyunu kurmakta zorlandık. Sonradan kontrolü elimizi aldık. Son 15 dakika arka arkaya çok net pozisyonlar verdik. Kalemizde büyük tehlike oldu. Çok kısa bir cümle ile özetlemek gerekirse her iki takımda maçı çok istediğini gösterdiler.

Marsilya maçındaki 2 puan ciddi kayıp. Ancak bu maçtan sonra bütün oyunu seyrettikten sonra son dakikalarda ki pozisyonları da düşününce yüksek arzumuzu yanına getirdiğimizde çok olumsuz bir şey söylemek istemiyorum” dedi.


KAYNAK: 61SAAT.COM