Eskişehir-Fenerbahçe maçının hakemi Fırat Aydınus’un Fenerbahçeli Caner’e gösterdiği hatalı kırmızı kart gazete ve internet sitesi manşetlerini ve TV ekranlarını adeta işgal etti ve herkes Fenerbahçe’nin uğradığı haksızlığa odaklandı. Oysa, geçen yıl İstanbul’da oynanan Fenerbahçe-Trabzonspor maçında Trabzonsporlu Aykut’a gösterilen hatalı ikinci sarı kart sonrası kırmızı kart görmüştü. Dürüst geçinen bu adamlar o zaman bunu hakem hatası olarak değerlendirmişlerdi. Yani “HATA ONLARIN ALEYHİNE OLUNCA KÖTÜ, ANADOLU KULÜPLERİNİN ALEYHİNE OLUNCA İYİ MİDİR?”

AYKUT KOCAMAN HAKKINDA SUÇ DUYURUSU

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman’ın, maçın hakemi Fırat Aydınus hakkında kullandığı ifadeler tüyler ürpertici idi. Burada İKİ SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMAK İSTİYORUM:

Bunlardan biri hakemler hakkında kullandığı “SİZİN ALLAH’INIZ YOK MU?” ifadesidir. Bu, alenen kişinin inancına hakarettir, hem insanlık hem de futbol kurallarına aykırıdır. Bu şikayetimi, büyük geçinen kulüplerin hakaretlerine kulakları sağır olan Futbol Federasyonuna yüksek sesle yapıyorum, ama duyacağını sanmıyorum.
İkincisi de” Bir büyük kulübün kaderiyle kimse böyle oynayamaz. 100 yıllık kulübü bir hakem gelip de böyle kolay bir şekilde kendisini tatmin etmek ister gibi algılayamaz. BÜTÜN F.BAHÇELİLER BUNU DUYSUN ARTIK ifadesidir. Zira, bu ifade ile hakemleri taraftarın önüne atmıştır. Bu nedenledir ki hakem Aydınus, ailesinin ve kendisinin ölüm tehditleri aldığını söyleyerek HAKEMLİĞİ BIRAKACAĞINI ifade etmektedir. Bu durumu da Yüce Türk Adaleti’nin takdirine bırakıyor ve gereğini yapacaklarına inanıyorum.

FUTBOLSEVERLERE ÇAĞRI

Hakemleri sevelim sevmeyelim (canımızı yaktığı için biz Trabzonsporlular Aydınus’u sevmeyiz) bu tür hakaretlere maruz kalanları savunmaz isek, bu hakaretleri yapanlar yarın bütün futbol camiasına daha kötüsünü yapacak ve futbolu spor olmaktan çıkaracaktır.