61SAAT HABER MERKEZİ - Fenerbahçe’nin resmi olmayan yayın kuruluşu NTV’de yayınlanan ve Trabzonspor’a FETÖ’cü yaftası yapıştırılmaya çalışılan Oğuz Haksever’in sunduğu programa tepkiler sürüyor. 

Aziz Yıldırım’ın konuk olduğu ve saçma sapan iddialarda bulunduğu programla ilgili olarak sosyal medyadan açıklama yapan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan, “NTV Aziz Yıldırım saçmalıkları ile neyi hedefliyor.

Şu önemli süreçte, milli birliğe sahip çıkılan dönemde yeniden FB, Trabzonspor ve diğer kulüplerle kargaşa meydana getirecek tartışmanın lüzumu nedir? Kasıt değilse tam bir saçmalık. Bu günlerde Aziz Yıldırım'ın kupa tartışması açması tam bir kepazeliktir. Trabzon siyasetçilerini adeta tehdit etmesi ise haddini aşmaktır” ifadelerini kullandı.

ÜZERİNDE Kİ BASKIYI MI KIRIYOR
Öte yandan, bilindiği gibi Aziz Yıldırım, her kötü başladığı veya takımının kötü gittiği dönemlerde gündemi değiştirmek için bu tür manevralar yaparak üzerinde ki baskıyı hafifletmeye çalışıyor. Aziz Yıldırım’ın dün akşam yaptığı açıklamalarda bu duruma işaret ediyor...