Spor basınının duayen isimlerinden Hıncal Uluç, Aziz Yıldırım'ın NTV Spor'da yayınlanacak olan % 100 futbol adlı spor programına neden çıkmadığını yorumladı.

Uluç, Ferit Şahenk ile Aziz Yıldırım'ın arasının çok iyi olduğunu ancak Yıldırım'ın avukatlarının hukuksal problemler çıkabileceği görüşünde olmasından dolayı daha önceden planlanan programın yapılmadığını ifade etti.

Uluç'un Sabah TV'ye verdiği röportajda şu ifadeleri kullandı;

"İstistamara çok açık bir konuda, bilgi sahibi olmadan spekülasyon yapmak hem zor hem de doğru da değil. Her şeyi söyleyebilrisin ama Aziz Yıldırım'ın aslında böyle bir konuşmayı kabul etmesi doğru değil. Çünkü hakkında açılmış bir dava var, bu davada aldığı bir mahkumiyet kararı var. Bu mahkumiyet kararı şu anda Yargıtay safhasında. Bu dava kesinleşene kadar, karar sonuçlanana kadar Aziz Yıldırım'ın kamuya açık alanlarda konuşması doğru değil. NTV'den benim, Rıdvan'ın, kimin olursa olsun Aziz Yıldırım ile yapacağı konuşmada bana şunları sorun, sormayın deme hakkı yok. Aklımıza gelen her şeyi sorabiliriz. Tahmin ediyorum Aziz Yıldırım'ın avukatları bu safhada böyle programlara çıkıp konuşmanın doğru olmaz. Ya da işte aksi danışıklı dönüş bir program olması lazım, onu da kabul etmez. Tahmin ediyorum, hukuksal bir sorun, çekince vardı. NTV ile Aziz Yıldırım'ın arasının iyi olduğunu daha doğrusu Ferit bey ile Aziz Yıldırım'ın arasının iyi olduğunu en iyi bilenlerden biriyim."