61SAAT SPOR SERVİSİ - Trabzonpor Başkanı Sadri Şener'in, CHP Heyetinin Trabzonspor'u ziyaretinin ardından 'Şikecilere destek çıkan partinin bizi ziyaret etmesi kabul edilemez' sözleri büyük yankı uyandırmıştı. Bu sözler üzerine CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan, Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'e büyük tepki gösterip, "Şimdi Sadri Şener haddini bilecek. Öyle aklına estiği zaman CHP'yi hedef almayacak. Başbakanla arasını düzeltmesi için bize saldırıyor." sözlerini sarf etmişti.

Geçtiğimiz günlerde Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Beyaz Futbol programına telefon ile katılan CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan, Rasim Oran'ın sorularını yanıtladı.

Sadri Şener'in açıklamalarında haklı olduğunu belirten Rasim Oran, 'Kılıçdaroğlu net bir şekilde Aziz Yıldırım'ı savunmuştur. Peki siz CHP Trabzon İl Başkanı olarak Aziz Yıldırım'ın şikeci olduğunu kabul ediyor musunuz? sorusunu bir kaç kez Yavuz Karan'a sordu ancak bir cevap alamadı. Bunun üzerine 'Sizde Trabzon temsilcisi olarak Aziz Yıldırım'ı destekliyorsunuz' şeklinde ki çıkışa cevap veren Karan, "
Biz Aziz Yıldırım'ın her zaman karşısında olduk. Trabzonsporluğumuzu olmayan kişilerle tartışmayız. Bu sorunları kendi aramızda çözeriz.  Mağdur olmuştur. Burada Trabzonspor ve CHP karşılaştırılarak zarar verilmek istenmektedir." ifadelerini kullandı.

Öte yandan Yavuz Karan'ın Azız Yıldırım hakkında şike yaptığını söylemeyip kupanın Trabzonspor'un hakkı olduğunu savunması stüdyoda gergin dakikaların yaşanmasına neden oldu.

İşte o görüntüler;