Eindhoven'da AKŞAM'ın sorularını yanıtlayan Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Şike Davası'nı takip ettiklerini, içlerinin çok rahat olduğunu söyledi, 'Hak var, hukuk var. Her şey ortada. Davanın sonunda Trabzonspor'un hakkı verilecek, şampiyonluk kupasına kavuşacaktır. Bundan şüphe duymuyorum' diyen Şener, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın ciddiyetle bağdaşmayacak bir şekilde Trabzonspor'u hedef aldığını vurguladı, 'Aziz Yıldırım'ın iddiaları komik' diye konuştu

AZİZ Yıldırım'ın kendisini savunmak yerine Trabzonspor'u olayın içine çekmeye çalıştığını belirten Şener, 'Sadece kafa karışıklığı, bilgi kirliliği yaratılıyor. Davanın seyrini değiştirecek bir savunma yok. İlk gün ne dediysek o. Bizim bu olaylarla hiçbir alakamız yok. Her şey yazılı, içimiz rahat. Hak var, hukuk var. Her şey ortada. Davanın sonunda Trabzon'un hakkı verilecek' ifadesini kullandı.

Şener'e yeni gözlük!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, zorlu maç öncesi Eindhoven sokaklarında gözlükçü aradı. 2 gün Amsterdam'da kalan ve maç günü takımın kamp yaptığı Einndhoven'e gelen Şener, gözlüğünü Amsterdam'da kaldığı otelde bıraktı. Şener, maç öncesi tek başına Eindhoven'ın en işlek caddelerinde gözlükçü aradı, ilk gördüğü gözlükçüye girerek maçı yeni gözlüğüyle izledi.