Cora, “Taraftarımızın maça gösterdiği ilgiyle birlikte kazanan Trabzonspor taraftarı olacaktır. Maç sonucunda istediğimiz sonucu elde ederiz. Zirve yolunda emin adımlarla ilerleyen takımımız var. Şehir olarak, takım olarak birleştik. 
İnşallah bugünde Galatasaray’ın biraz moralsizliği, ama Avrupa’dan elenmenin verdiği hırsla karşılar karşıya kalacağız. Kadromuz Galatasaray’ı yenecek düzeyde. İnşallah istediğimiz sonucu elde ederiz. Galatasaray maçı dönüm noktası. Bu maçı alırsak geri kalan maçları kaybedeceğimizi düşünmüyorum. İlk yarıyı lider tamamlayıp ikinci yarıya lider balayacağımız önemli bir maçı arefesindeyiz. Sakatlık olmadan 1 - 0 olsun bizim olsun diyeceğimiz maç” dedi. 


Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın Trabzonspor’a olan desteğiyle ilgili de konuşan Cora, “Sayın bakanımızla sürekli görüşüyoruz. Trabzon ziyaretinden nice bütçe görüşmeleri vardı. Bütçe görüşmelerinden önce kendisine bir şey söyleyecekken “Trabzonspor’a sahip çıkalım” dedi. 

“Sayın bakanım siz sahip çıkıyorsunuz bize de destek olmak çıkar” dedik. 
Hakikaten sadece Trabzonspor değil türk futbol kulüplerinin, mali çıkmazdan çakacak yapı ortaya koyuldu. Bunda da bankalarla ilk anlaşan kulüp Trabzonspor oldu. Trabzonspor adına önemli bir adım oldu” dedi.