AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Trabzon'un Sürmene ilçesinde yapılması planlanan Deniz Donanma Komutanlığı için gerekli altyapı çalışmalarını ve planlarını incelemek üzere Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un Trabzon'a geleceğini belirtti. 

Trabzon’un sadece Türkiye’nin değil dünyanın önemli stratejik merkezlerinden biri olduğunu ifade eden AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi “Trabzon önemli ticaret güzergâhı olan tarihi İpek Yolu üzerinde kurulan bir şehirdir. Hiç kuşkusuz şehrimiz bu özelliğini asla kaybetmemiş ve saklı tutmuştur. AK Parti iktidarı dönemlerinde Trabzon’un bu stratejik özelliği yeniden gün yüzüne çıkmış ve gerçek manada stratejik merkez olma yolunda ilerlemiştir. AK Parti’nin bu güne kadar Trabzon’da yaptığı tüm yatırımlar geleceğe dönük şehrimizin güçlü altyapısını oluşturacak yatırımlardır.” ifadelerini kullandı. 

Trabzon’un güçlü bir altyapı ile geleceğe hazırlandığının altını çizen Revi “AK Parti olarak siyaset sahnesine çıktığımız günden bu güne kadar Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde Türkiye’de ve Trabzon’da büyük projeler gerçekleştirdik. Sürmene ilçemizde yapılması gündemde olan Gölcük benzeri bir Donanma Komutanlığı için gerekli çalışmaları, şehrimize gelecek olan Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum’a detaylı şekilde rapor edeceğiz. Askeri yetkililerimiz kendi alanları ile ilgili çalışmalarını yapıyor. İnşallah bu proje de hayata geçerse Trabzon’un bölge merkezi olması yolundaki en büyük adımlardan birisi daha atılmış olacaktır.” İfadelerini kullandı.