Trabzonspor’un devre arası Alanyaspor’dan kadrosuna kattığı Tasos Bakasetas, Yunanistan’daki bir televizyon programında açıklamalarda bulundu. Novasport kanalındaki yayına eski takım arkadaşı ve vatandaşı Tzavellas ile birlikte katılan Bakasetas, bordo-mavili takıma transferi ve Karadeniz ekibindeki günlerini anlattı.

Yeni takımına çabuk uyum sağlayan ve hızlı bir başlangıç yapan Yunan oyuncu “Trabzonspor’a geldiğim ilk günden beri herkes bana çok iyi davranıyor. Kulüpteki herkes beni bağrına bastı. Büyük sevgi gösterileri var ve ben ilk andan beri kendimi rahat hissediyorum. Trabzonspor, organizasyonu iyi olan büyük bir kulüp. Bu takıma transfer olduğum ve kariyerimde böyle büyük bir adım atmış olduğum için çok mutluyum” dedi.
Kendisine gösterilen ilginin karşılığını vermeye çalıştığını belirten 27 yaşındaki futbolcu, “Herkes çok iyi bilir ki, böyle büyük kulüplerde beklenti her zaman için çok yüksektir. Ve bu yüzden kendinizi göstermeniz ve layıkıyla oynamanız gerekir” yorumunu yaptı.

Gelecek planları hakkında da konuşan Bakasetas, “Yunanistan’a dönmem için çok erken. Solak bir futbolcuyum ama sağ ayağımla goller atıyorum. Son 5 golü sağ ayakla attım. Herkes bana bunun nasıl mümkün olduğunu soruyor! Her iki ayağımı da etkili kullanabiliyor olmak benim için bir avantaj” ifadelerini kullandı.