Cadena Ser’e konuşan Real Madrid Başkanı, Manchester United yönetiminin tecrübesiz olduğunu söyleyerek, “Pazartesi günüm saat 13:30’da sözleşmeleri gönderdik ama onların geri dönüşü 8 saat sürdü. Daha fazla çalışmaları gerekiyor. Öğleden sonra bu transferin gerçekleşmeyeceğini hissettim çünkü geçmişte United ile bu konularda yine sıkıntı yaşamıştık. Aynı durumu Fabio Coentrao ve Ander Herrera’da da yaşadık” dedi.

Problemin Real Madrid’den kaynaklanmadığını ve ellerinde gerekli kanıtların olduğunu da aktaran Florentino Perez, “Sözleşmeleri saat 00:02’ye kadar geri alamadık. Transferin saati de geçmişti. Hem bizde hem de FIFA’da bunun kanıtları var. Bu utanç verici. Bu sözleşmeleri göndermek neden bu kadar uzun sürüyor, anlamıyorum. Bizimle Pazartesi gününe kadar görüşmek istemediler. Bu transferin zor biteceğini düşünmemize rağmen oyuncuya karşı olan duruşumuzdan dolayı bunu gerçekleştirmek istedik” dedi.
David de Gea’nın geleceği hakkında net ifadeler kullanmaktan kaçınan Perez, “Bundan sonra ne olacak, bilmiyorum. De Gea ile ben konuşmadım. Jose Angel Sanchez (Real Madrid Genel Direktörü) konuştu. Onu Real Madrid’de görebilir miyiz, bilmiyorum ama İspanya Milli Takımında göreceğimizden eminim” dedi.

Real Madrid Başkanı, David de Gea’nın yanı sıra Manchester United’ın Gareth Bale, Raphael Varane ve Sergio Ramos ile ilgilendiklerini de doğruladı. (SPORX)