SİVAS'A GÖNDERDİKLERİ BALIĞIN HESABINI VERSİNLER

Gazetecilerin Trabzonspor'un şike konusunda temiz olduğunu söylenmesi üzerine iyice kafaları karışan Fenerbahçeli yöneticilerden komik ifadeler ortaya çıktı;


"Kimese bunu bilmiyor. Fenerbahçe Sivasspor maçı öncesi Trabzonspor' dan Sivas'a balık gönderiliyormuş. Taplerde ki bu balık muhabbetini hiç kimse konuşmadı. Bu konuşmaları biz yapsaydık Ergenokon'a bağlayacaktı. Trabzon halkını galeyana getirecek bu konuşmalar hiç konu olarak edilmemiştir.Hiçbir zaman ve ya hiçbir şekilde geçmiş dönemde Trabzonspor federasyonla konuşarak hakem değiştirmesini sağlamış mıdır?. Trabzonspor hak etmediği halde federasyondan para almamışlardır. Acaba Trabzonspor Karadeniz Oyunları için verilen 6 milyon TL'nin 5 milyon lirasını almış mıdır?. Bu bugüne kadar açıklanmadığıı gibi gündeme getirilmemiştir."

BALIKÇI NE DİYECEKTİ…?

Bilindiği gibi Trabzonspor’un balık işi ile uğraşan ve Türkiye’nin en büyük balık ihracat ve ithalatçısı olan Bülent Denizer’inin bazı telefon konuşmaları da dinlemeye takıldı. Bu konuşmalarda Denizeri, spor kulüplerinden dostlarına hakemlere ve futbolculara paket halinde kargodan balık gönderiyordu.
Bu işi Trabzonspor yöneticisi olmadan da yapan Denizer’inin baba mesleği. “Balıkları aldın mı.. Balıklar geldi mi” şeklindeki tamamen mesleki konuşmaları soruşturmayı yürüten savcıların dikkatini çekti.
Şifre olabileceği tahmin edildi. Denizer’i savcılığa gitti balıklarla(!) ilgili ifadesi alındı. Denizer’i ifadesinde “Ben balıkçıyım balık demek kadar doğal ne olabilir..”

Bu ifadesinden sonra Denizeri’nin hakkında soruşturmaya gerek kalmadı.
Şimdi Fenerbahçe iddianameye girmeyen tapelerdeki bu balık ifadesini gündeme getiriyor.

SİZİN GİBİ TARLA MI SÜRSEYDİK
Fenerbahçe’nin şikenin bizzat organizatörü olduğu tapelerden belli. Fenerli yöneticilerin “Tarla sürüldü mü..? Ekinler yülüdü mü? Hasat işi tamam mı..?” şeklindeki konuşmalarında şikeye şife terimler kullandıkları ispatlandı.
Fenerbahçe’de bizim bildiğimiz kararı ile çiftçi yok.
Ama müteahhit çok.
Onlarda bu iş alanı ile ilgili hiç konuşmamışlar. Mesela “Beton geldi mi..? Sıva tamam mı..? Malanın cinsi ne..?”
Böyle konuşsaydılar mesleki terimler derdiler.
Ama Allah yanıltıyor ya.
Tarladan ekinden bahsettiler.

ÖZDEMİR’E DE BALIK GÖNDERDİM

Bu arada Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi balık ithalat ve ihracatçısı Recep Denizer’i 61saat.com’a açıklama yaparak, “Ben Nihat Bey’i sahil yolu müteahhitliğinden tanırım. Çok ortak dostumuz da var. Taşeronları mesela. Ben Nihat Bey’e de balık gönderdim. Onu da aradım balıklar yolda dedim. Bari bunu da açıklasaydı” şeklinde konuştu..

Öte yandan Recep Denizer, yaklaşık 5 Nisan 2012 tarihinde 61saat.com'ayaptığı özel açıklamada konuyu en ince ayrınıtsına kadar anlatmış ve kamuoyunu aydınlatmıştı.

DENİZER'İN O ROPÖRTAJINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...


BASIN TOPLANTISININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN