Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun göreve gelmesinin ardından dünya yıldızlarının ismi Trabzonspor ile anılırken ulusal basında flaş bir transfer haberi yazıldı.
Kaynağı şuana kadar doğrulanamayan haberde Balotelli, Mandzukic ve Mario Gomez gibi isimlere yer verdi.

İşte o haber,

Trabzonspor'da Oscar Cardozo'nun yaşadığı sakatlık tüm planları altüst etti. Cardozo'nun belinden ameliyat olması durumunda Ekim ayında sahalara döneceğinin ortaya çıkması bordo-mavili takımda transfer çalışmalarının forvet mevkisine çalışmasına sebep oldu.

Oscar Cardozo'nun sağlam olması durumunda bile 2 forvet transfer yapmayı planlayan bordo-mavili ekibin gelen kara haberden sonra 3 forvet transferinin yapmasının bile sürpriz olmayacağı iddia edildi.

İshak Belfodil, John Guidetti, Ola Toivonen ve Nikica Jelavic gibi isimlerle görüşen bordo-mavili takımda Balotelli, Mandzukic ve Mario Gomez gibi yıldızlar da gündeme geldi. Hacıosmanoğlu'nun adı geçen Balotelli, Mandzukic ve Mario Gomez gibi yıldızlardan en az birine bordo-mavili formayı giydirerek gelecek sene takımın dolu tribünler önünde oynamasını planladığı kaydedildi.

Trabzonspor ''yıldız'' forvetin yanına da gündemdeki diğer isimlerden birini monte etmeyi planlıyor.