61SAAT SPOR - Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’de hafta sonu Pazar günü Hüseyin Avni Aker Stadı’nda karşılaşacağı Bursaspor maçı hazırlıklarına bugün akşam saat 18:00’da yaptığı idmanla sürdürdü. Yağmur altında gerçekleşen idmana basın mensupları fazla ilgi göstermezken, Trabzonspor’da idmana dün Beşiktaş maçının ardından izinli olan futbolular da katıldı.

Trabzonspor’un uzun bir aradan sonra tam kadro olarak katıldığı idmana Kaleci Tolga, Colman ve Aykut ise düz koşu yaptılar. İdmanın başında Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, futbolcuları idman sahasının ortasına toplayarak kısa bir konuşma yaparken ardından ise futbolcular gruplar halinde düz koşu yaptı. Bu sırada Güneş’in Fildişili oyuncu Bamba ile özel olarak konuşması ise dikkat çekti.

İdmanda esas ilgiyi ise Trabzonspor’a sezon başında transfer olan Bamba çekti. Trabzonpor’a geldiği günden beri ilginç saç sitilleri dikkatleri üzerine çeken hatta Henrique ile çektirdiği fotoğraf sosyal paylaşım sitelerinde paylaşım rekorları kıran Bamba, bu kez vatandaşı Zokora’ya özenerek saçlarını kazıttı. Bamba’nın bu yeni imajı ise idmanda ilgi odağı oldu.

ZOKORA REİS BÖYLE İSTEDİ
Bugün idmanda basın mensuparlınıda şaşkına çeviren Bamba'nın yeni imajının nedeni belli oldu. İdman sonra araştırmalarımız osnucu saçlarının kestirmesini Zokora'nın önerdiği bu nedenle de Zokora'nın Bamba'ya "Artık kes saçlarını daha yakışıklı ve karizmatik olursun" dediği öğrenildi. Bunu üzerine Bamba'nın da saçlarını kesme kararı aldığı belirtildi.

ALMANCA KONUŞMA TAKTİĞİ
İdmanda düz koşu yaparken, Emre, Barış, Zeki üçlüsü basın mensuplarını Almanca taktiğiyle atlatıyor. Koşu sırasında basın mensuplarının bulunduğu alandan geçerken Almanca konuşan üçlü dikkat çekti











KAYNAK: 61SAAT.COM