Jose Bosingwa'nın sakat, Salih Dursun'un da cezalı olması nedeniyle en büyük sıkıntıyı sağ bekte yaşayan Yanal'ın; geçtiğimiz hafta affedilen Zeki Yavru'ya Pazar günkü maçta şans vermesi bekleniyor. Tecrübeli teknik adamın İstanbul Başakşehir maçında Zeki Yavru'yu oynatmaması durumunda ise Mustafa Akbaş'ın sağ bekte görev yapacağı öğrenildi.

Sol bekte İshak'a forma verecek olan Ersun Yanal, savunmanın ortasında Medjani'nin yanında oynatacağı isim konusunda ise kararsız. Aykut Demir'in formundan memnun olmayan Yanal'ın, Medjani'nin yanında yeni transfer Uğur Demirok'a şans verebileceği ifade edildi.

Orta alan kurgusunu oluşturmak için sakatlığı bulunan Yusuf Erdoğan'ın durumunun netleşmesini bekleyen tecrübeli teknik adamın; Yusuf'un oynamaması durumunda Fatih Atik'i Constant'ın yanında görevlendirmesi, sağ tarafta ise Aytaç'ı oynatması bekleniyor. Yanal, Yusuf'un oynaması halinde ise Aytaç ve Fatih arasında tercih yapacak.

Hücum hattının kanatlarını Sefa ve Özer Hurmacı'dan kuracak olan Ersun Yanal; Erkan Zengin ve Cardozo'nun cezalı, Waris'in de sakat olması nedeniyle Sefa - Özer ikilisinin ortasında Yatabare'yi oynatacak.