Trabzonspor'da sergilediği performansla takımın en önemli oyuncularından biri olan Abdülkadir Ömür için Barcelona gelişmesi yaşanıyor. Geçtiğimiz günlerde hedefinin Katalan takımında oynamak olduğunu açıklayan genç futbolcu için yetkililerin yakın takipte olduğu öğrenildi. Abdülkadir Ömür için Türkiye'ye gözlemci gönderen Barcelona'nın oyuncuyu yakından takip ettiği belirtildi. 
 
Trabzonspor'un genç futbolcusu Abdülkadir Ömür için Trabzon'a gözlemci gönderen Barcelona'nın bordo mavililerin 4 antrenmanını takip ederek Abdülkadir Ömür hakkında notlar aldığı belirtildi. İspanyol gözlemcilerin ayrıca Süper Lig'de de Trabzonspor'un 5 maçını takip ettiği ve Abdülkadir Ömür'ü yakından izlediği ifade edildi. 

Trabzonspor ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan Abdülkadir Ömür, bu sezon 27 resmi maçta forma giydi ve 3 gol, 7 asistlik performans sergiledi.

BARCELONA HEDEFİNİ AÇIKLAMIŞTI

Abdülkadir Ömür geçtiğimiz günlerde Barcelona'da oynamak istediğini ifade ederek, "La Liga'ya uygun olduğumu düşünüyorum ama bizim gibi oyuncuların lig seçme şansı yok. Arda ağabey, Rüştü ağabey Barcelona'ya gitti. Nasip olursa hayalim oraya gidebilmek. Hayal edebiliyorsak başarabiliriz. Çok çalışırsak Allah oraya gitmeyi nasip eder" demişti. 

BARCELONA'DAN PAYLAŞIM GELDİ

Abdülkadir Ömür'ün Barcelona hakkındaki açıklamalarının ardından Katalan ekibinin Türkçe twitter hesabından da bir paylaşım yapıldı ve, "Türkiye'de binlerce taraftarımız var, futbol okullarımız var, değerli sponsorlarımız var.

Barça tarihinde üçüncü bir Türk futbolcu neden olmasın!" ifadelerine yer verildi.