61SAAT HABER SERVİSİ - Mustafa Reşit Akçay'ın raporları doğrultusunda Trabzonspor'a yükselen Mustafa Akbaş ve Gökhan Alsan gerçeği ortaya çıktı.

1461 TRABZON PROJESİ

1461 Trabzon’dan alınan 4 oyuncu Abdulkadir Özdemir, Yusuf Erdoğan, Kadir Keleş ve Caner Osmanpaşa’nın sonra bu sezon devre arasında yükselen Mustafa Akbaş ve Gökhan Alsan'ın Sadri Şener döneminde başlatılan 1461 Trabzon projesine dayanılarak yapıldığı öğrenildi.

FUTBOLCULARI TEŞVİK ETMEK VE KAZANMAK

Ancak Mustafa Akçay'ın neden Barış Memiş ve Göksu Alhas'ı Trabzonspor'a çağırmadığı taraftarlar arasında tepki toplarken Akçay'ın bu kararı 1461 Trabzon'un geleceği için verdiği ifade edildi. Akçay, mimarı da olduğu 1461 Trabzon'dan oyuncu yetiştirerek Trabzonspor'a kazanılması projesini Akbaş ve Alsan ile devam ettiriyor. Trabzonspor teknik patronunun ihtiyaçlar doğrultusunda değil Trabzon'dan Trabzonspor'a futbolcu kazandırmak ve teşvik etmek için böyle bir çalışmaya imza attığı öğrenildi.

MEMİŞ VE ALHAS 1461 TRABZON'A GEREKLİ

Barış Memiş ve Göksu Alhas'ın 1461 Trabzon'un PTT 1.Lig'de mücadele etmesi için gerekli olduğu vurgulandı. Akçay görev süresince bu tür çalışmalara devam edeceği belirtilirken Barış Memiş ve Göksu Alhas'ın yeni sezonda Trabzonspor'da olacağı ifade edildi.