61SAAT SPOR SERVİSİ ÖZEL

1461 Trabzon bugün Tavşanlı Linyitspor ile karşı karşıya geldiği maçın ardından resmen küme düştü.

1461 Trabzon'da başarılı geçen ilk senenin ardından Mustafa Reşit Akçay'ın Trabzonspor'un başına getirilmesi ve Trabzonspor'un efsanesi Kadir Özcan'ın 1461 Trabzon'da teknik direktörlük yaptığı dönemde vefat etmesi bordo mavili beyazlı ekibinin kötü gidişine dur diyemedi ve bugün Tavşanlı Linyitspor'u 4-0 yenmesine rağmen küme düştü.

BARIŞ VE GÖKSÜ'YA İSTANBUL TALİP

PTT 1.Lig'e çıktıktan sonra ilk senesinde liderliğe oynayan 1461 Trabzon özellikle Süper Kupa'da gösterdiği performans sonrası büyük beğeni toplamıştı. 1461 Trabzon'un yakaladığı bu başarılı performansın baş mimarlarından Barış Memiş ve Göksü Alhas'a PTT 1.Lig'den Süper Lig'e yükselen İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin transfer listesinde olduğu kaydedildi.

KİRALIK İSTİYORLAR

Bu sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Göksu Alhas ve Barış Memiş'in Trabzonspor ile sözleşme imzalayacağı açıklanırken İstanbul BBSK'nın Göksü ve Barış'ı ilk etapta kiralık olarak transfer etmek istediği ve transfer için Trabzonspor'un kapısını çaldığı ifade edildi.

SON SÖZ MANDIRALI'DA

Trabzonspor'un ise İstanbul BBSK'nın teklifine sıcak baktığı ancak son kararı Trabzonspor'un teknik sorumlusu Hamı Mandıralı'nın vereceği belirtildi.