Başbakan Erdoğan Trabzonspor Kamp Eğitim Merkezi'nde kendisini beklediği halde sadece ayaküstü selamlaştığı Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ile Hüseyin Avni Aker Satdyumu'ndaki programın ardından   Trabzon Valiliği'nde biraraya geldi. 1 saati aşkın yaptığı görüşmenn ardından Trabzonspor Başkanı Sadri Şener Trabzon Valiliği'nden ayrıldı. Valilik çıkışında basın mensuplarının sorularını cevapsız bırakan ve morlinin bozuk okduğu gözlenen Şener otomobiline binerek bölgeden uzaklaştı. Başkan Şener konu ile ilgili daha sonra bir açıklama yapacağını ifade etti. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ise Valilik Binasından ayrılmadı.

Trabzonspor'da merakla beklenen zirve bugün gerçekleşti. Rize'deki Ovit Tüneli'nin açılışını gerçekleştiren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bugün helikopter ile Trabzon'a gelerek  Trabzonspor Kamp Eğitim Merkezi futbol sahasına indi.Başbakan Erdoğan Trabzon'a güvenlik amacıyla iki helikopterle geldi. Başbakan ikinci helikopterden çıktı. Burada kendisini bekleyen Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ve yönetimi ayak üstü görüştü. Kendisini Kamp Eğitim Merkezi'nin bahçesinde uzun süre bekleyen Trazonspor Başkanı Sadri Şener ile önce merhabalaşan Başbakan Erdoğan, ardından bir iki dakikalık ayak üstü görüştükten sonra merkezden ayrıldı. Başkan Şener'in bu kadar kısa süre içerisinde Başbakan'a sorunlarla ilgili neler söylediği henüz bilinmezken, gün içerisinde başka bir görüşmenin olup olmayacağı ise henüz açıklanmadı.



Başbakan Erdoğan, ardından kamp eğitim merkezinden ayrılarak Avni Aker Stadı'nda gerçekleştirilen AK Parti Gençlik Kollarının etkinliğine katıldı.