Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, "Burası İstanbul, bize her yer Trabzon. Gurbetçi gençlerin düzenlediği bu organizasyonda yer almaktan dolayı çok mutluyum. Ben de onlardanım. Gurbetçi gençlerdendim, şimdi gurbetçi yaşlılar bölümüne geçtim (Gülerek). Çalışmalar yolunda gidiyor. Taraftarlarımız bize hep destek olsunlar, hep birlikte olalım ve omuz omuza, yan yana Trabzonspor'u hak ettiği yere taşıyalım" dedi.

ALP: "HEDEFİMİZE ULAŞMAK İÇİN UĞRAŞACAĞIZ"

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğit Alp ise yaptığı açıklamada, "Çok keyifli bu kadar Trabzonluyu bir arada görmek. Sezon böyle başlasın, böyle biter inşallah. İnsanlar eğleniyor, aileler burdalar. Böyle olmalı. Her sezon zor ama Trabzonspor'un hedefleri belli. Bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Hedefimize ulaşmak için uğraşacağız. Kadromuz bunun için yeterli, yeterli olmayan yerlere de takviye yapmayı düşünüyoruz. Trabzonspor'un olduğu yerde hedefler bellidir" ifadelerini kullandı.

Öte yandan etkinliğin sonunda başkan Ahmet Ağaoğlu ve bordo mavili taraftarlar meşaleler yakarak 51'inci yıldönümünü doyasıya kutladı.