Trabzonspor, son günlerde çalkantılı anlar yaşıyor.

Teknik Direktörü Ünal Karaman görevinden ayrılırken, hem bu göreve kimin geleceği merak konusu hem de takımın geleceği hakkında soru işaretleri bulunuyor.

İLK YARI PERFORMANSI NASILDI? 

Açıklamalarda bulunan Ağaoğlu "Ligin genelinde değerlendirdiğimizde 3.’lük Trabzonspor bir başarı mı? Şampiyonluğun veya liderliğin dışında ki sonuç Trabzonspor cephesinden bakıldığında tatmin edici sonuç olmaz. Ama yaşadığımız ciddi sıkıntılar oldu, şansız puan kayıpları oldu bunların hepsini bir araya koyup değerlendirdiğimizde Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş’ın önünde ligi bitirmek, Lider Sivasspor’un arkasında bitirmek pek o kadar sıkıntı yaratacak sonuç değil. Daha iyi olabilirdi, ama daha sıkıntılı sonuçlarla karşılaşabilirdik. 
Ligin Genel Görünümüne baktığımızda 16 puanın küme düşme hattındakilelerin puanı olduğunu görüyoruz. Ayıran puanların da 3 - 6 puanla sınırlı kaldığını görüyoruz. Alt sıralarda dahil olmak üzere at başı giden yarış var. 
ligin 2. yarısında takımların yapacağı hamleler, düzenlemeler, hazırlıklar ligin sonucunu belirleyecek. Bu açıdan baktığımızda 10 üzerinden 7-  7,5 fena puan değil."