61SAAT SPOR SERVİSİ

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Trabzon Şube Başkanı Burhan Cahit Erdem, Trabzonspor’un Denizlispor ile oynayacağı maç öncesinde açıklamalarda bulundu.

61saat mikronuna konuşan Erdem, şu ifadeleri kullandı: “Trabzonspor aslında çok iyi fakat sakatlıklardan dolayı hocamız zorlanıyor diye düşünüyorum. Artık sakatlar da oyuna katılmaya başladılar. İleriki günlerde Trabzonspor’un çok daha başarılar elde edeceğine inanıyorum. Bu hafta İstanbul takımları puan kaybettiler. Her zaman bize yaramıyor ama inşallah bugün Denizlispor’u yenerek daha üst sıralara tırmanırız. Farklı bir galibiyet alabiliriz.”

Trabzon’da saha durumla ile ilgili konuşan Erdem, 3Trabzon futbol kenti ama sahalarımız yetersiz. Bunu da sık sık dile getiriyoruz. Bırakın profesyonel takımları amatör takımların bile futbol müsabakası oynayacakları idman yapacakları sahaları yok. Bu olanaksız durumda dahi bu başarıyı gösteriyoruz. Akyazı Stadının yanıdaki sahada tribünler yapılırsa bir nebze rahatlar. O gün Başakşehir maçında bir azizlik de yağmur oldu. 12 saat aralıksız yağmur yağdı. o yağmuru kaldırabilecek güçte değildi o saha.. Orada hem Bal Ligi müsabakası oynanıyor, hem de Hekimoğlu oynuyor. Hekimoğlu’nun başka oynayacak yeri yok. Bir yer bulunamıyor. Bu zor durumdan bir an önce kurtulması için Akyazı sahasında ki batı tribününün karşısında ki tribün 2020 programına alındı. Onun bir an önce başlaması gerekiyor. Çünkü rakip seyircinin gelebileceği tribün yok. O tribün yapılırsa burada maç oynanabilir” dedi.