2019-2020 sezonunda TFF 2. Lig’de mücadele eden Hekimoğlu Trabzon FK’yı Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ziyaret etti.

Trabzon Ortahisar İlçe Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon FK Kulüp Başkanı Celil Hekimoğlu ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek başarılar diledi 

Ziyaretle ilgili konuşan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç “Geçtiğimiz sezon şampiyon oldunuz ve bizlere haklı bir gurur yaşattınız. Bu sezon da aynı başarıyı sizlerden bekliyoruz. Böyle güzel bir yönetim ve teknik ekibe sahipsiniz, bu bir kulüp için çok önemli. Ligin geri kalan bölümünde kazasız, sakatlıksız ve başarılı bir sezon diliyorum. Şehrimize muhteşem bir spor tesisi kazandıran Sayın Celil Hekimoğlu’na teşekkür ediyor, kulübümüzün ligdeki başarılı yükselişini heyecanla takip ettiğimi ifade ederek kendilerine muvaffakiyetler diliyorum.” İfadelerini kullandı.

Genç’in Hekimoğlu Trabzon FK’ya yaptığı katkılardan dolayı büyük memnuniyet yaşadığını ifade eden Başkan Hekimoğlu “Ahmet Metin Genç modern tesisimizin yapımında en çok katkısı olan insan. Belediyenin emrinde olan makinaları kulübümüzün emrine vermiştir. En son tesisin yollarına asfalt döktü kendisine çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Kendisiyle öğle yemeği yedik ve futbol konuştuk. İnşallah bu sezon Trabzonspor ve Hekimoğlu FK’nın şampiyonluğunu görürüz dedim ve ayrıldık.” dedi. 

Hekimoğlu Trabzon FK Kulüp Başkanı Celil Hekimoğlu yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Başkan Genç’e 61 numaralı forma hediye etti.