Trabzonspor yönetimi, golcü transferi için çalışmalarını sürdürüyor. 

Avrupa Ligi için UEFA'ya oyuncusu listesinin gönderilmesine rağmen uzun lig maratonunu düşünen bordo-mavili yönetimin, transfer döneminin son günü olan cumaya kadar önemli bir ismi kadroya katmak istediği öğrenildi.

Şu ana kadar birçok oyuncuyla görüşen ancak sonuç alamayan Trabzonspor yönetiminin, Kasımpaşa Kalu Uche üzerinde yoğunlaştığı ifade edildi. Nijeryalı golcü ile görüşmelere devam eden bordo mavili yönetimin, cuma gününe kadar bu işi bitirmek istediği belirtildi.

Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, "Hata yapmak istemiyoruz. Yabancı oyuncu transferi zor iş. Kolay alıyorsunuz ancak gönderirken sıkıntı yaşıyorsunuz. Trabzonspor'u zarara uğratacak hamlelerden kaçınıyoruz. Oyuncu almak için de oyuncu almayacağız" ifadelerini kullandı.  
 
Öte yandan Avrupa Ligi'nde rakiplerini yenerek tarihinde ilk kez gruplara kalan ve bu başarının mimarlarından olan Mustafa Akçay'ın Spor Toto Süper Lig'deki performansı tartışma konusu oldu.

Akhisar Belediyespor maçını tribünden izleyen Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun mücadeleden memnun olmadığı ve önümüzdeki günlerde teknik ekip ve oyuncularla bir görüşme yapacağı öğrenildi.