Trabzonspor'un Fenerbahçe ile zirve yolunda çok önemli bir maça çıkacağını söyleyen Revi "Tüm şehrin kenetlendiği taraftarların tek ses olduğu bu karşılaşma öncesi bizim de kalbimiz takımımız için atıyor."dedi. 

Trabzonspor'a yönelik provakatif saldırıların olduğunun altını çizen Revi "Uğrunda aylarımızı, yıllarımızı harcadığımız Trabzonspor’umuzu türlü türlü formüller üzerinden provake etme çabaları sonuçsuz kalacaktır. 
Çünkü Trabzon şehri ortaya koyulmaya çalışan bu oyunu gördü ve önlemlerini aldı. Trabzonspor gibi dünyaya marka olmuş camiamız saha dışını da ardında bırakarak saha içinde gereken cevabı verecekti. Saha dışında mücadele veren odaklar ne yazık ki büyük heyecanlara kapılarak değerli bakanımız Berat Albayrak’a kadar dil uzatmaktadırlar. Bu onların ne kadar aciz durumda olduklarının kanıtıdır. Bu tür çabaların sonuç vermeyeceğini geçmişte yaşadığımız tecrübelerden ders alındığını herkesin bilmesini isterim. " ifadelerini kullandı. 

Trabzonspor camiasının oyuna gelmeyeceğini belirten Revi "Trabzonspor camiası oluşturulmak istenilen bu provakasyon girişimlerini elinin tersiyle itecek ve gereken dersi saha içindeki alın teriyle verecektir."dedi. 

Trabzonspor'un birlik, beraberlik ve sağduyu ile büyük başarıların altına imza atacağını söyleyen Revi "İyi ki Trabzonsporluyum, Trabzonsporlu olmaktan da gurur duyuyorum. Gün birlik beraberlik günüdür takındığımız bu davranış bizi 15 maçın sonunda, adını Trabzonspor kaptanı Cemil Usta’nın koyduğu sezonda başarıya ulaştıracaktır." şeklinde düşüncelerini dile getirdi.