61SAAT SPOR-Trabzonspor'un bu sezon 4'üncü haftada oynadığı Sivasspor maçını tribünden seyreden Başkan Sadri Şener'in 8 hafta aradan sonra Eskişehirspor maçında tribüne gelmesi adeta kabusa dönüşmüştü.
Akhisar Belediye ve Orduspor maçlarını kazanarak çıkışa geçen takımının yeni bir zafere imza atması umuduyla Avni Aker tribünlerine gelen Başkan Şener, yenilen gollerin ardından tam bir hayal kırıklığına uğramıştı.
Yaşadığı büyük üzüntünün ardından, takıma ve yönetime yönelik protestoların artması üzerine takımı 3 - 0 mağlup durumdayken maçın 70'inci dakikasında stadyumu terk eden Şener, Trabzon Havalimanı'na giderek saat 22.50'deki THY uçağıyla İstanbul'a dönmüş ve ardından da bir daha Avni Aker'e gelmeyeceği iddia edilmişti.

Hafta başında oyanan Gençlerbirliği maçı için Ankara'ya giden Başkan Şener, bu maçı tribünden izlemişti. Hatta burada taraftarların sevgi gösterileri ile karşılanan Şener, hafta sonu 8 Aralık'ta Mali Genel Kurul için Trabzon'a gelecek.
Mali Genel Kurulda sert bir konuşma yapması beklenen Başkan Şener'in, 1 gün sonra oynanacak Kayserispor maçını ise Hüseyin Avni Aker'de izleyip izlemeyeceği ise merak konusu.
61saat.com, muhabirlerinin telefonla ulaştığı Başkan Şener, "Cumartesi, Mali Genel Kurul için Trabzon'a geleceğim. Ancak aynı günün akşamı önemli bir işim dolayısı ile İstanbul'a döneceğim" dedi.

KAYNAK: 61SAAT.COM