Trabzon’da dün geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat eden Trabzonspor Kulübü eski Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu’nun kayınpederi Orhan Hacıhafız, bugün İskenderpaşa Camiinde kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verildi.
Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazına Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Beyazlı, Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Trabzonspor eski ve yeni yöneticileri ile bürokrat ve çeşitli kurumların müdürleri katıldı.

Cenazede özellikle dikkan çeken ayrıntı ise Trabzonspor Başkanı Şener’in cenazeye katılması oldu. Eski Asbaşkan Hacısalihoğlu, son yaptığı açıklamalarla Başkan Şener ve yönetimini istifaya davet etmiş ve aralarının bozuk olduğu biliniyordu.
Ancak kötü gün dostluğunu gösteren Başkan Şener, cenazeye katılırken Hacısalihoğlu’nu da başsağlığı dileyerek cenazeden ayrıldı.