BEŞİKTAŞ Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba’yı ziyarete giderken düşen ve tendonu yırtılan Sadri Şener'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Acıbadem Fulya Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Reha Baran Başkan Şener’in ziyarete gittiği Seba ile aynı gün, salı günü taburcu edilebileceğini söyledi.

Onursal Başkanı Süleyman Seba’yı ziyarete gelirken düşen ve tendonu yırtılan SadriŞener'insağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Acıbadem Fulya Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Reha Baran Başkan Şener’in ziyarete gittiği Seba ile aynı gün, 22 Ekim Pazartesi günü taburcu edilebileceğini söyledi.

Sadri Şener'in sağlık durumu

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'in Süleyman Seba'yı ziyarete gelirken ufak bir kaza geçirdiğini aktaran Prof. Dr. Baran, “Düşme sonrasında daha önce ufak bir problem yaşadığını söylediği adale grubunda bir tendon yırtılması olmuş. O sırada hastaneye çok yakın olduğu için hemen acil servise alındı. Prof. Dr. Ömer Taşer muayenesini yaptı ve bir tendon yırtılması saptandı. Bugün yaklaşık bir saat süren başarılı bir ameliyat sonrasında Sadri Şener'in de sağğı çok iyi. Sadri Bey'i kata yeni aldık. Kendisiyle görüştüm, sağğı çok iyi durumda. Hepinize de selam söyledi. İnşallah pazartesi günü taburcu etmeyi planlıyoruz” diye konuştu.

MAÇA GİDEMEYECEK

Sadri Şener'in yarın akşam BJK İnönü Stadı'nda oynanacak Beşiktaş maçına gidemeyeceğini dile getiren Reha Baran, Şener'in tedavisi hakkında şunları söyledi: “Tedavisi çok uzun zaman almayacak. İki gün sonra daha net bir şey söyleyebiliriz. Kısa bir fizik tedavi programı uygulanabilir. O bakımdan ortopedi uzmanlarımızın verdiği program doğrultusunda tedavisi yapılacak ama çok ciddi bir problem olmayacaktır.”

HASTANE'DE İLK ADIMINI ATTI
Başkan Sadri Şener, bugün hastanede fizyoterapist gözetiminde ilk adımını attı. Günde, 2 kez yürüyecek olan Başkan Şener'in kısa sürede ayağa kalkması için özel fizyoterapist nezaretinde özel araçlarla çalışması devam edecek. Salı günü, evine çıkacak olan Şener, yine aynı fizyoterapist tarafından evinde özel olarak çalıştırılacak.
6 hafta içerisinde Şener'in normal hayatına dönmesi bekleniyor.