Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Beşiktaşlı Sivok'un Trabzonspor'a transfer edildiği şeklindeki haberleri yalanladı. 1.7 milyon TL ile anlaşıldığı şeklindeki haberler üzerine 61saat.com muhabirinin sorularını yanıtlayan Başkan Şener, "
Sivok ile ilgili hiç bir girişimde bulunmadık. Bırakın anlaşmayı, görüşme dahi yapmadık. Hocamızdan henüz transferle ilgili hiç bir talep ve isim gelmedi" dedi.

YABANCI TRANSFERİ ASKIDA
Şike sürecinden ötürü yabancı transferini de askıya aldıklarını ifade eden Şener, "Zaten şike süreci bu haldeyken, yabancı transferi ile ilgili hiç bir girişimdebulunmayacağız. Çünkü Şike dosyası bu haldeyken, Avrupa gitmeme tehlikesi varken, ne biz ne de başka takım hiç bir transfer girişimi yapamaza. Avrupa'ya gitmeyen bir takımın yabancı oyuncu niye alsın. Elindeki yabancıları tutamaycaklar zaten. Sivok ile ilgili hiç bir şekilde olay girişim veya anlaşma söz konusu değildir" dedi.


BEŞİKTAŞ İLE ANLAŞAMADI
Bugün ortaya atılan iddialara göre Beşiktaş ile oynanan son maçta yedek kulübesinde oturan Sivok'a Siyah-Beyazlılar 1.1 milyon TL önermiş ancak anlaşma sağlanamamıştı.  Başkan Şener ile Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın bodrum seyahati sırasında Sivok ile 1.7 milyon TL'ye anlaşmaya vardığı ve Beşiktaş Başkanı ile el sıkışıldığı ileri sürülmüştü.