61SAAT SPOR-Trazonspor Başkanı Sadri Şener, ligin ilk yarısının sonuna az bir süre kalmış kulübü AİHM ve CAS periyotlarından geçerken Fanatik'e çok özel bir ropörtaj verdi. Gündemdeki tüm konulara değinen Bordo-Mavililerin patronu külübün borcu ve bundan sonraki sürece dair planlarını anlatığı sözlerine başladı.

HEYECANSIZ OLAMAYIZ
Bizim borcumuz gündemi getirip duranlar var belil dönemlerde Evet borcumuz var. Olacakda. Olmalı da. Borç olmadan nasıl büyük hedeflere koşacaksın, transfer yapacaksın. Kredi kullanmayan kulüp mü var. Bana camiam, hem İstanbul'un dev ekonomili takımlarıyla yarış diyorlar, hem de borçsuz ol diyor. Komik oluyor bu, söylemler. altmışbir saat.com Mali Genel Kurulun üzerine çok gidildi bir ara. altmışbir saat.com... Ama baktılar, bir şey çıkmayacak. Geri adım atıldı. Şimdilik, 2013'ün sonuna kadar buradayız. Yokum diye kesin tavrım olmadı. Sadece bu işi daha iyi yapacaklar olduğuna inanırsam ölene kadar kalmam dedim. Dönersek para işine, bu kulüp artık kendini çevirebiliyor. 12 milyon TL TS Cluptan kazanıyoruz. Yılda 10 milyon TL'de HES işinden gelecek Yeni sponsorluk vs.. işinden gelirlerimiz var. Bunları da düşünmek lazım"

CAS DAVASINDAN UMUTLUYUZ
AİHM sürecinden usulden ret konusunu bizi çok büyük hayal kırıklığına uğratmaz. Çünkü AİHM kınıma makamı. Ben bu sürecle ilgili yapılması gereken herşeyi yapıyorum. Gidilebilecek her yere gidiyorum. İleri tarih beni şunu da yapmadı diye yargılamayacak. CAS sürecine gelince, orada durum farklı. altmışbir saat.com... Bağlayışı karar veriyor. Uymak zorunda. Türkiye'de ki kurumlar. umutluyuz, çok iyi bir avukat bürosuyla anlaştık. Lozanda... Yöneticilerimiz hukukçularımız ön görüşme yaptı. İlerleyen günlerde bende gidip bizzat görüşeceğim. Benzer davalarda istediği sonuçları almış isimlerle çalışıyoruz. Hukukun üstünlüğüne de inanıyoruz.

COLMAN'IN SORUNU
"Colman ile ilgili kriz yok artık. Sezon başında biraz da merecelrenin yarattığı havayla sorunlar yaşandı. Sonra düzeldi. Ardından sakatlığı oldu. Şimdi o da düzeldi. Yani artık kafası rahat bacağı sağlam. altmışbir saat.com... Böyle bir Colman'da her zaman bizim takımımızda Şenol hocanın gözdesi. Devre arasında onunla ilgili bir durum olmaz.

VOLKAN AYRILACAK MI?
Volkan'ın adı çok geçince bende ona 'Neyin var?' diye sordum.Altmışbir saat.com... Birşeyi olmadığını söylüyor. Ama hep bir şekil çıkıyor. Umarım uzamaz.

VİTEK VE CECH İLE YOLLAR AYRILACAK YA HENRİQUE
Onu da tutmak istiyoruz çünkü, bir kaç oyuncu içinse ayrılık yakın. Cech ve Vittek ile yollarımız ayrılacak. Henrique ile ilgil Gençlerbirliği söylentileri doğru. Ancak şunu söylemek lazım ki, hocamızla son bgörüşme yapmadan hiç biri bitti diyemeyiz. Bize yakıştırılan oyuncular oluyor ama kadromuz fazla kabarık. altmışbir saat.com Önce onu hallederiz sonra hocamızı isterse elemizden geleni yaparız. Alper Potuk'u evet istedik, ama sezon başında. Şimdi onun gibi ütopik paralar istenen oyuncularla şu safhada anlaşmamız zor.

ŞENOL HOCA TAVRINDA HAKLI
Milil takımın 500. maçına dair şenol hocanın tavranı ıdğru buluyoruz. Şenol hoca Dünya Kupası'nda 3. olurken ekibindekilerle elde etti bu başarıyı. Doğal olarak ekibinin de 500. maça çağrılmasını bekliyordu. Çağrılmayınca o da gitmedi. Doğru ona yakışan bir tavır"