Son gelişinde taraftarlar tarafından meşalelerle karşılanan Başkan Şener’i şimdi ise havalimanında tek bir taraftar bile karşılamadı.

Transfer çalışmaları için Hollanda’da bulunan Başkan Sadri Şener dün Trabzon’a geldi. Başkan Şener, havaalanında basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakan Şener, Teknik Patron Şenol Güneş ile bir toplantı yapacak.
Güneş’ten, görüşme yapılan oyunculardan istediğini seçmesini isteyeceği ifade edilirken, ardan da yurt dışında bulunan Giray Bulak’a talimat verilerek transferin bitirileceği kaydediliyor.


Ancak bugün saat 17:00’da Trabzon’a gelen Başkan Şener’i tek bir taraftarın karşılamaması ise dikkat çekti. Son olarak 4 Temmuz’da Trabzon’a gelen Başkan Şener’i burada yüzlerce taraftar meşalelerle karşılamış ve lehine de sloganlar atılmıştı. Başkan Şener ile ilgili taraftarların 1 ayda böyle bir 180 derece birden dönmesi ise yapılan yanlış politikaların eseri olarak gösteriliyor.

Burak Yılmaz’ın takımdan ayrılışı, istenilen bölgelere transfer yapılamayışı, tam alınacağı açıklanan futbolcuların başka takımlara kaptırılışı, transferde diğer takımlardan Trabzonspor’un geri kalışı Başkan Şener’in bugün havalimanında karşılanmamasının en önemli faktörleri arasında gösteriliyor. Ancak yapılacak etkili bir transferle de rüzgarın bir anda tersine dönebileceği de kaydediliyor.