“Ekonomik açıdan önemli işleri yoluna koyduk. Sportif olarak daha da iyiye gideceğimizden eminim. Yeni stat yepyeni bir enerji getirecek. Hepsinin toplamı da Trabzonspor’un geleceğini inşa edecek.”

‘TRANSFERDE SIFIR HATA OLAMAZ’

“Transfer, taraftarın en çok ilgilendiği, heyecan duyduğu konu. Bunu anlayışla da karşılıyorum. Çünkü böyle bir gelenek oluşmuş durumda. En kötü zamanlarda bile gitmiş yönetimler -burada sadece bizim eski yönetimlerimizi kastetmiyorum, tüm kulüpler için geçerli- dünya paralar vererek transferler yapmışlar. Taraftar da hep bir beklenti içinde ve transferin, harcanan paranın mutlaka başarı getireceğine inanıyor. Ne bu mümkün ne de sıfır hatayla transfer işi mümkün. Ancak kulüp gerçeklerini bilerek transfer yapmak hata oranını düşürüyor. Biz de bunu sağlamaya çalışıyoruz.”

‘HEP DOĞRUYU SÖYLEYECEĞİZ’

“Trabzonspor’da sadece sportif ve ekonomik olarak değil, sosyal açıdan da yepyeni bir sayfa açtık. Kulübün sadece yurtdışında değil, Türkiye’de de zedelenmiş, yara almış olan prestijini tekrar yükseltmek, Anadolu’nun ‘abisi’ Trabzonspor’u tekrar ortaya çıkarmak istiyoruz. Bunun için de hep doğruları söyleyeceğiz. Hem kendi taraftarımıza hem de tüm Türk spor kamuoyuna. Başlarda doğruları duymak pek sevindirici olmayabilir ama bunun yakın gelecekte geri dönüşleri çok pozitif olacaktır.”

(fanatik)