USTA’DAN ARENA VE MATADOR BENZETMESİ ‘ISTIRAP ÇEKTİRE ÇEKTİRE HAKKIMIZ YENDİ’

Arena ve matador benzetmesi yapan Muharrem Usta, ‘Istırap çektire çektire emeğimizin çalındığını gördük’ diyerek, ‘Çok güzel bir atmosfer hem Trabzonspor seyircisi hem Beşiktaş seyirci hem futbol seveler bence çok güzel maç seyrettiler. Fakat bu güzellikleri neden bu kadar bozuyoruz. Tamam ama güzelliğe kalbinden hançerleniyoruz.  Anlamak çok zor şöyle bir duygu içerisindeyizki buraya bir arena düşünün  izleyenler görmüştür. Ama çok doğru bir isim olduğunu dönüşüyorum. Arena bize büyük oranda düşman yeri hatırlatıyor. Arenada hepimiz biliriz matador vardır kastettiği bir amacı vardır. Günün sonunda hedef seçtiğini ıstırap çektire çektire sona doğru taşır. Nadiren matadoru bitiren o hedef koyduğu kişiler bir canlı matadoru bitirebilir.

"İSYAN EDESİM GELİYOR"

Trabzonspor olarak biz bir matadorun can havliyle ıstırap çektire çektire bir takımı emeğini nasıl yok ettiğini gördük. Bu benim ilk defa söylediğim bir şey değil. Başka kulübünü başkanları bunları söylediler. Bu ne ilk ne son. Ama ben sosyal medyadan söyledim. 5-7 metre mesafeden yapılan hareketlere Yusuf’u saha dışına almak onu bunu yapana tutmak nasıl birşeydir.  Penaltılar kırmızı kartlar bütün bunlarla isyan edesi geliyor. Adalet bu kadar zor mu bunu altını çizmek isterim’ dedi.

"BAŞIMIZA BELA"

‘’Hepinizi tahmin edeceği birisi vardır. Türkiye’de başımıza bela olan. Ben onun çocuğuna ve karısına çok üzüldüm sokağa çıkamaz hale gelişmişi. Çocuğu okula gittiğinde sınıfa giremez hale geldi. Karısı işinden mobbing nedeniyle ayrılmak zorunda kaldı. Başkaları rahat olsun diye çoluk çocuğunu ve eşlerini nasıl ortaya atabilir.

Bu bir tiyatro futbol bir şölen burada bugün bir tiyatro seyrettik. Canımız yana yana . Trabzonspor’un böyle bir muameleye göstermesine gerek yoktur. Trabzonspor bu akşam burada çok iyi iş çıkardı. Onları tebrik ediyorum. Sonuna kadar arkalarındayım. Sonuna kadar arkasındayım bugün burada şunu gördük Trabzonspor sağlam geliyor. Yönetim istikrarıyla Trabzonspor’un bu akşam neler yapabileceğini tekrar gördük. Kolay değildi böyle bir atmosferde matadorun fonksiyondan çıkmaya çalıştık. Başımız dik anlımız ak aslanlar gibi buradan çıkıyoruz. ‘’